Aktywne Wpisy
ATAT-2 +262
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mi to się wydaje że ludzie którzy nie byli nigdy w Warszawie mają jakiś zaburzony pogląd na temat ludzi tu żyjących. Myśla że każdy kto tu mieszka to lewak, sojak, feminista i wygląda picrell. W tymczasie ja mieszkając ty 10 lat:
-ani razu nie spotkałem osoby która by miała jakieś inne zaimki niż normalne
-spotkalem tylko jednego geja
-ani razu nie rozmawiałem z osobą która jest jakoś dziwnie ubrana
-nie widziałem nigdy
-ani razu nie spotkałem osoby która by miała jakieś inne zaimki niż normalne
-spotkalem tylko jednego geja
-ani razu nie rozmawiałem z osobą która jest jakoś dziwnie ubrana
-nie widziałem nigdy
źródło: cf59ff10944c47dfa36375234e22d1e1
Pobierz

Skoro dorosła, zakładam że w miarę inteligentna, kobieta się wiąże z facetem, który się aktywnie opiekuje dzieckiem to powinna sobie zdawać sprawę, że będzie musiała temu dziecku w jakimś zakresie 'matkować'. Jeśli nie jest do tego zdolna, to nie wiem, co robi w takiej relacji. A i mam mocne przypuszczenia, że jeśli sama potem będzie mieć dziecko, to z podejściem do pasierba będzie
Obawiałem się pierwszego spotkania jej i moich dzieci ale nigdy nie było najmniejszego kłopotu
Jeżeli pani nie ma dobrego podejścia do dzieciaka teraz, na etapie motylkowo-miodowym, to gdy pojawią się jej własne dzieci stanie się koszmarną macochą.
Dopóki to funkcjonuje bezprzemocowo i zakładasz gumę to możesz kontynuować ale uważam że chleba z tego nie bedzie
@alfka:
@smallboobslover: Chciałem to powiedzieć w kontekście normalnego małżeństwa, ale tutaj też ta reguła powinna obowiązywać. Z tym, że mała uwaga:
To jest jednak
- może wcześnie ja obudził
- może była naga
- może chciała poświntuszyć
- może ograniczony czas z partnerem 'się skończył' szybciej niż zakładała.
Tu można gdybać, ale nie oceniałbym pochopnie.
@smallboobslover: dziwne podejście.
@mirko_anonim dla mnie jeśli laska tak reaguje na dziecko partnera, to jest duży red flag i nie potrafiłbym takiej osoby szanować, nie mówiąc już o związku. Laska powodująca, że ojciec krzywdzi swoje dziecko, nie wypełnia swojego OJCOWSKIEGO OBOWIĄZKU jak najlepiej, jest moim
@Przypadkowy: To jest najnormalniejsze podejście. Z tym, że dziecko nie jest najważniejsze w związku tylko partner to nie znaczy, że dzieckiem masz się nie opiekować i nie dawać mu miłości. Ale w tym wypadku red flagi też widzę.