Aktywne Wpisy

marcinkox3 +47
Byłem dziś z dziewczyną na spacerze nad Maltą w #poznan. Kupiłem 3 gałki lodów po 8 zł za sztukę w kawiarni "3 kolory" przy samym jeziorze. Nie mam problemu, że gałka lodów tyle kosztuje, ale do c---a, niech chociaż tego loda będzie więcej niż łyżeczka xD smakowo bardzo dobrze, ale nie szło się tym smakiem za długo nacieszyć( ͡° ʖ̯ ͡°)
#oszukujo #
#oszukujo #
źródło: 1000188151
Pobierz
LamajHarma +122

Jak mógł uciec #teoria. #limanowa
1 kilka miesięcy wcześniej się przygotował, akta jedynie sprawę przyspieszyły.
2 zostawił samochód w innym miejscu, "listę" ubrania, wszystko aby #policja sobie szukała tam gdzie mu nie przeszkadza
3 zmienił ubranie, dalej mógł pójść na piechotę kawałek przez las gdzie czekał na niego ktoś i odjechał. albo miał rower, w 2 godziny
50 km można zrobić.
4 każdy kilometr zmniejsza jego ryzyko, miał dużo czasu na ucieczke
5 działa od samego początku jak myśliwy, widać to po planie. Ciuchy może mieć z kontenera, żarcie ze śmietnika, nie musi mieć kasy aby sobie dał rade. Jest przyzwyczajony do niewygód.
To #teoria. Ale jeśli tak prawdopodobnie działał, może być w innej części kraju.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: 8229e124f7624938eacef52c4f7c3b4202b9a221705e617e0050ce4d54c6eab3
Pobierz@mirko_anonim: ta teoria jest nietrafiona, bo był widywany. Gdyby go kompletnie nie widzieli, to może i tak.