Aktywne Wpisy

Bryk +128
Dzięki użytkownikowi @adrninistrator, który zmotywował mnie do napisania podsumowania pracy naszego „orła z Ukrainy” #konfitura z polskim dowodem, chciałbym przedstawić, dlaczego według mnie jego działalność „dla społeczeństwa” (oczywiście nie tylko i wyłącznie dla pieniędzy, bo uznał, że #samochodoza zarabia na tym pieniądze i robi wyświetlenia, więc on też będzie) to czyste sku*wysyństwo.
Jestem przeciwny sytuacjom, gdy ktoś parkuje samochód na zakazie, gdy obok jest np. parking płatny.
Jestem przeciwny sytuacjom, gdy ktoś parkuje samochód na zakazie, gdy obok jest np. parking płatny.
źródło: image
Pobierz
roman_erotoman +539
LOL na Republice znajdujący się w Budapeszcie redaktor zaczepił randomowych przechodniów i się go pyta "do you speak some Polish" (wtf btw) na to młody odpowiada "bóbr k---a"
xD
#wegry
xD
#wegry

Prowadzę firmę transportową z flotą ponad 400 ciężarówek. Zatrudniam głównie kierowców z Ukrainy i Gruzji. Jeździmy głównie na kontraktach po Europie. Płacę kierowcom uczciwie 350 zł dniówki (Polska B). A mimo to… paradoks: mimo tak dużej skali i pozornie dobrej kondycji finansowej, nie mogę sobie pozwolić na wymarzone auto osobowe, powiedzmy Ferrari w leasingu. I tak, teoretycznie mnie na to stać, ale ciągle powtarzam kierowcom: „jest ciężko”, „dokładam do firmy”, że balansuję na granicy rentowności. Mówię im że „transport się nie opłaca”. Był ktoś w podobnej sytuacji jak to rozwiązać? Mam kasę a nie wydaje na przyjemności, jeżdżę starym passatem. Boję się że jak wezmę takie auto w leasing to mnie zjedzą że za mało zarabiają i będą wprowadzać zamęt w firmie. #transport #bekaztransa
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: xDDDDD
24h w kabinie = 14,58 PLN/h
15h dziennego czasu pracy =
Komentarz usunięty przez moderatora