Aktywne Wpisy

Wraczek +103
Na przestaje mnie zadziwiać, że w polskich realiach mamy tak wysoki współczynnik dzietności, powyżej 1.0.
W kraju gdzie część prawicy najchętniej robiłaby kobietom procesy za poronienie i stygmatyzowała ich dzieci, gdyby te okazały się homoseksualistami.
Restrykcyjna polityka aborcyjna, marne zarobki, horendalne ceny nieruchomości, niepewność geopolityczna, rząd sypiący kasę emerytom i starzejące się społeczeństwo.
Do tego dochodzi powrót PiS’u do władzy w 2027 i speedrun Białorusi.
I mimo tego wszystkiego KAŻDA PARA ma
W kraju gdzie część prawicy najchętniej robiłaby kobietom procesy za poronienie i stygmatyzowała ich dzieci, gdyby te okazały się homoseksualistami.
Restrykcyjna polityka aborcyjna, marne zarobki, horendalne ceny nieruchomości, niepewność geopolityczna, rząd sypiący kasę emerytom i starzejące się społeczeństwo.
Do tego dochodzi powrót PiS’u do władzy w 2027 i speedrun Białorusi.
I mimo tego wszystkiego KAŻDA PARA ma

splinter96 +623
źródło: 1000028843
Pobierz

1. w znakomitej większości są rodziny, gdzie ludzie nie palą fajek i piją kawę - o dziwo żyją w zgodzie
2. dlaczego w takim razie rzucający fajki nie mieli by być normalni, po jakimś okresie odstawienia ?
@KosmicznyBarszcz: bełkot nie bełkot ale rozkmina ciekawa - jak rzucenie papierosów przy jednoczesnej konsumpcji napoi kofeinowych wpływa na poziom agresji i impulsywności
P-------y niszczą dosłownie każdy narząd. Kofeina jest niegroźna w normalnych dawkach. Ja palaczy zawsze unikam, bo jeśli ktoś tak niszczy swoje ciało, to nie jest człowiekiem, z którym chcę mieć kontakt,
"Tylko" ok. 95% nowotworów płuc stwierdza się u palaczy.
P-------y niszczą dosłownie każdy narząd. Kofeina jest niegroźna w normalnych dawkach. Ja palaczy zawsze unikam, bo jeśli ktoś tak niszczy swoje ciało, to nie jest człowiekiem, z którym chcę mieć kontakt,