Aktywne Wpisy

OrzechowyDzem +260
Siemanko. #chwalesie regałem na książki lub jak kto woli biblioteczką - prawie 3m dębowego mebla na przechowywanie książek. Całość klejona, żadnych oczywiście wkrętów, gwoździ etc. Wnosiliśmy to na 1p w pięciu a i tak sufit trochę ucierpiał :D luzu do sufitu jest dosłownie kilka mm, więc najtrudniejsze we wnoszeniu było ustawienie regału poziomo w celu dosunięcia do ściany.
#stolarstwo #meble #krakow #wieliczka
#stolarstwo #meble #krakow #wieliczka
źródło: obraz
Pobierz
Paradajek +171
źródło: 1000001514
Pobierz

Musisz porozmawiać i jasno przekazać, co o tym sądzisz. Czy to będzie siostra, czy mama, czy ktoś inny. Przekaż im, że chcesz, żeby zaprzestali już tych prób "pomocy". Świat jest bardziej skomplikowany, niż im wydaje. Powiedz im dosadnie o tym, że zaprzestaniesz się pojawiać na świętach. Powiedz tej osobie o bólu i
typowy gej z Ciebie └[⚆ᴥ⚆]┘
Rodzina chce Ci pomóc, może nieudolnie, ale z dobrą intencją. Nie obrażaj się na ludzi za to, że chcą dla Ciebie dobrze. Obrażaj się za to, że sam sobie robisz krzywdę swoją biernością.
A Ty, no cóż. Zamiast zrobić coś
@filozof900: moja babcia po takiej deklaracji z mojej strony pewnie by zaczęła się zastanawiać, który z wnuczków jej znajomych też może być i pytała czy nie chcę poznać.
@ZeroCukru: wśród takich które mają wypisane na twarzy obrzydzenie na jego widok? Serio?
@gorobei: mi też każą zapraszać kogoś na wesele a ja mówię, że idę sam. I w przeciwieństwie do OPa nie widzę tutaj