@mirko_anonim: Niewiele wiesz o kobietach cumplu, potrafią ze sobą rywalizować jak i być bardzo agresywne wobec siebie, przy czym zazwyczaj jest to agresja psychiczna. Nie wierz w powierzchowną warstwę z SM, to często tylko puste deklaracje.
@mirko_anonim: Ja gdy byłem gruby (97 kg, przy wzroście 1.72 m), to uwielbiałem się z siebie śmiać. My faceci tak mamy. Wyglądałem i funkcjonowałem, jak... Snorlacks z brodą. Ale nie chcę do tego wracać, wolę być szczupły.
@choochoomotherfucker: O wygląd, o atencję. Ładna kobieta woli pójść z brzydką koleżanką do klubu, bo wie, że spojrzenia facetów będą skupione na niej.
staranny-sojusznik-16: Co ty p--------z xD Dopiero co przez neta szedł screen jak banda kobiet napadła na 30 latkę spotykającą się z 22 latkiem bo "ja bym tak nie mogła, ja widzę w 22 latkach dzieciaków, ble groomerka"
@wykoppltakastronazobrazkami: @gorobei: Hm, nigdy osobiście się z tym nie spotkałam. No ale oczywiście nie neguję, że takie przypadki się zdarzają, może po prostu mam szczęście do ludzi, sama też nie widzę niczego fajnego ani sensownego w takim działaniu.
powiesz grubej że nie musi się ogarnąć, masz jedną konkurentkę mniej. Do czego? A to nie oczywiste? Do wartościowego mężczyzny
@gorobei: Ale schudnięcie trochę czasu zajmuje, więc jak
@mirko_anonim: tego też im zazdroszczę. Męskie braterstwo to ściema polegająca tylko na chwilowych sojuszach, a każdy każdemu i tak wbije nóż w plecy w walce o zasoby i kobiety
Ja gdy byłem gruby (97 kg, przy wzroście 1.72 m), to uwielbiałem się z siebie śmiać. My faceci tak mamy.
Wyglądałem i funkcjonowałem, jak... Snorlacks z brodą. Ale nie chcę do tego wracać, wolę być szczupły.
źródło: jak to działa
Pobierz@wykoppltakastronazobrazkami: W jaki sposób fałszywymi komplementami eliminuje się konkurencję? I konkurencję o co?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: zabawne ze myśląc o meskosci widzisz tylko szczeniaczki poniżej
@gorobei: Ale schudnięcie trochę czasu zajmuje, więc jak