Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:

Właśnie skończyłem studia — pewnie łatwo się domyślić, z jakiego kierunku.

Szczerze mówiąc - nie, nie mam pojęcia, ale brzmi jak jakiś zapychacz w rodzaju zarządzania w turystyce.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
troskliwy-narrator-18: nie macie na uczelni jakiegoś biura karier albo coś w tym stylu?
może spróbuj spojrzeć na swoją sytuację inaczej:
-wreszcie masz czas na zajęcie się czymś innym niż studia, znalezienie zajęcia, które polubisz
-masz status absolwenta, sporo firm oczekuje go od kandydatów na staże
-jesteś młody, jeszcze wiele przed Tobą
-jesteś
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @wypok_wypok tak, no jest. Wiem, że zawaliłem aktualnie jeśli chodzi o programowanie. Ale miałem nadzieję, że będzię chociaż w miarę dostać jakąś pracę w stylu helpdesk, no ale tak nie jest xD

@Riannon86 te biura karier to można sobie rozbić.
Właśnie to co chciałem przekazać tym wpisem w drugiej jego części, nie jest nawet ten problem z pracą. Ale z brakiem poczucia jakiegoś głębszego sensu, ciągłę
  • Odpowiedz
@mirko_anonim to jest zawsze twoja decyzja. Masz zawsze wybór,.możesz wszystkich o wszystko obwiniac albo znaleźć coś swojego co lubisz i to robić ....i mieć innych w d... . Żyć sobie w małym gronie ludzi których lubisz a resztę mieć gdzieś.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: "

Właśnie skończyłem studia — pewnie łatwo się domyślić, z jakiego kierunku.

"

Nie wiadomo, mam nadzieje ze chociaż w tym CV cos wpisałeś a nie tylko "domysl sie" bo jestem wyjątkowy i mialem ciezkie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
nieugięty-poszukiwacz-26: może można, ale przecież w Twojej sytuacji lepiej mieć oczy i uszy otwarte na różne strony. Staże z UP mogą być faktycznie spoko, możesz sam znaleźć firmę, która zawrze umowę z UP , po stażu musi Cię zatrudnić choć na kilka miesięcy, cyk, masz co wpisać w CV i jakieś doświadczenie jak dobrze trafisz. Spróbuj wyrobić w sobie teraz minimum dyscypliny, dla swojej własnej satysfakcji. Spróbuj stworzyć nawet luźne minimalne
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
spokojny-sojusznik-64:

Chciałbym żeby ktoś powiedział: "Zrób to i to — uda się tamto i tamto". Ale wiem, że tak to nie działa

@mirko_anonim: psychiatria dzienna otwarta i się tam nauczysz funkcjonować w grupie i
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
sprawny-przyjaciel-25: W tej chwili to a.....l rządzi Tobą a nie Ty nim, bo nie pijesz wtedy kiedy chcesz, tylko wtedy gdy przegrywasz ze swoimi słabościami. Musisz znaleźć sobie jakiś zamiennik, bo możesz zniszczyć własne zdrowie zanim się obejrzysz. Ucinaj ponure myśli w zarodku. Jeszcze tego nie widzisz, ale idziesz śladami swoich bliskich. Jak nie podejmiesz żadnych kroków, to nie będzie zmian, także tych dobrych. Nie masz żadnych marzeń o które warto
  • Odpowiedz