Aktywne Wpisy

beata-libra +15
#raportzpanstwasrodka Czy możecie mi odpowiedzieć co oni wszyscy mają z tym pociągiem do ogórków kiszonych? Ile razy w tygodniu jecie ogóry ??? Szczególnie latem (czy w ciepłych krajach gdzie witaminy C jest ogrom !
Jeszcze świeży ogór ok ale kiszonki ? Nawet bydło karmi się nimi głównie w porze zimowej , a ci żrą je do wszystkiego . Co jest ???
Jeszcze świeży ogór ok ale kiszonki ? Nawet bydło karmi się nimi głównie w porze zimowej , a ci żrą je do wszystkiego . Co jest ???
#igrzyskabebzonow podsumowanie tygodnia 5
Moderacja ostatnio usunela mi post wiec tym razem grzecznie
Okropnie malo udalo sie zrzucic bo tylko 39.19 kg. lacznie od startu to juz 319 kg
Dla formalności zerkamy na TOP zawodników wyzwania (ogólna masa w kg z podsumowania):
Elitarne pierwsze miejsce zajmuje: 1. @Jailer - 9.20
Moderacja ostatnio usunela mi post wiec tym razem grzecznie
Okropnie malo udalo sie zrzucic bo tylko 39.19 kg. lacznie od startu to juz 319 kg
Dla formalności zerkamy na TOP zawodników wyzwania (ogólna masa w kg z podsumowania):
Elitarne pierwsze miejsce zajmuje: 1. @Jailer - 9.20

Osoby, które
To nieprawda. W każdej ankiecie i sondażu wyraźnie widać, że za wysyłaniem mężczyzn na wojnę opowiadają się głównie osoby, których ten obowiązek samych by nie dotyczył: przede wszystkim kobiety i emeryci.
Ty jesteś jeszcze bardziej mniej rozgarnięty, skoro nie umiesz czytać ze zrozumieniem XD W aferze Ajemgie może chodzić nawet o samego papieża - kompletnie mnie to nie obchodzi. Mój temat dotyczy zupełnie innego pytania i ma inną nature, a taki 'dzban'' jak ty nie będzie mi mówił co mam pisać xD
@mirko_anonim: Dzbanie raz jeszcze. Nikt nie robi z nich ofiar, jedyna faktyczna ofiara jest chlop, chlop ktory jak twierdzi przez psychopate mial mysli samobojcze.
To ty sobie uroiles, ze ofiarami sa kobiety.