Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 15
perfekcyjny-prekursor-56: Świat generalnie jest prosty, tak więc po czym poznać, że dziewczyna jest zainteresowana? Po tym, że nie musisz się nad tym w ogóle zastanawiać.

Rozumiem, że dla wielu facetów zainteresowanie ze strony kobiet nigdy nie występowało, więc nie wiedzą oni jak to wygląda ale można podglądnąć, jak to wygląda z boku.

Np. kiedyś chciałem się umówić z jedną laską, cały czas nie miała czasu... Oczywiście tłumaczyłem to sobie, że faktycznie musi
  • Odpowiedz
Mam wrażenie, że te wszystkie 'miłości' będą mnie prześladować do końca życia

@mirko_anonim: To jest lekcja, którą bardzo mocno musiałem odrobić w swoim życiu.
Jak się szybko i mocno zakochujesz - to tak naprawdę to nie jest miłość, tylko jakaś trauma.

Każdy jest twórca swojego indywidualnego piekła, więc niestety musisz sobie sam odpowiedzieć na pytanie co
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
✨️ Autor wpisu (OP):

perfekcyjny-prekursor-56: Świat generalnie jest prosty, tak więc po czym poznać, że dziewczyna jest zainteresowana? Po tym, że nie musisz się nad tym w ogóle zastanawiać.

Oj tulipanku relujesz wiem. Myślałem, może że z biegiem czasu może coś się zmienia i małpi rozum nie bierze góry Xd
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Sorki, jakby cię lubiła w ten sposób to by sama zaproponowała inny termin, a na twoją propozycję zareagowała ekscytacją, a nie morzem wymówek ( ͡° ʖ̯ ͡°) Pewnie fajny z ciebie kolega w jej oczach, ale nie chce tego wynosić na poziom spacerów na osobność żebyś sobie za dużo nie pomyślał. Najlepiej jakbyś ochłodził z nią kontakt, tylko ci miesza w głowie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tak, byłam. Nikt nie będzie identyczny, ale nie rozpaczaj. Całe życie się zmieniamy i z czasem możesz poznać kogoś, kto nawet bardziej odpowiada na twoje potrzeby. Jeśli to już 3 twoja taka miłość, to może zastanów się sam, lub wspólnie z terapeutą, dlaczego tak jest. Wiesz, ja jestem już po 30-tce i rozumiem teraz coś, czego wcześniej nie rozumiałam, np. brak mi było wyrozumiałości dla siebie i poczucia, że
  • Odpowiedz