perfekcyjny-prekursor-56: Świat generalnie jest prosty, tak więc po czym poznać, że dziewczyna jest zainteresowana? Po tym, że nie musisz się nad tym w ogóle zastanawiać.
Rozumiem, że dla wielu facetów zainteresowanie ze strony kobiet nigdy nie występowało, więc nie wiedzą oni jak to wygląda ale można podglądnąć, jak to wygląda z boku.
Np. kiedyś chciałem się umówić z jedną laską, cały czas nie miała czasu... Oczywiście tłumaczyłem to sobie, że faktycznie musi
Mam wrażenie, że te wszystkie 'miłości' będą mnie prześladować do końca życia
@mirko_anonim: To jest lekcja, którą bardzo mocno musiałem odrobić w swoim życiu. Jak się szybko i mocno zakochujesz - to tak naprawdę to nie jest miłość, tylko jakaś trauma.
Każdy jest twórca swojego indywidualnego piekła, więc niestety musisz sobie sam odpowiedzieć na pytanie co
perfekcyjny-prekursor-56: Świat generalnie jest prosty, tak więc po czym poznać, że dziewczyna jest zainteresowana? Po tym, że nie musisz się nad tym w ogóle zastanawiać.
Oj tulipanku relujesz wiem. Myślałem, może że z biegiem czasu może coś się zmienia i małpi rozum nie bierze góry Xd
@mirko_anonim: Sorki, jakby cię lubiła w ten sposób to by sama zaproponowała inny termin, a na twoją propozycję zareagowała ekscytacją, a nie morzem wymówek ( ͡°ʖ̯͡°) Pewnie fajny z ciebie kolega w jej oczach, ale nie chce tego wynosić na poziom spacerów na osobność żebyś sobie za dużo nie pomyślał. Najlepiej jakbyś ochłodził z nią kontakt, tylko ci miesza w głowie.
✨️ Autor wpisu (OP): @pianinka: No ruzumiem, dzięki za kom, a ty mogłabyś się do kogoś przekonać? Nie chodzi stricte o nią. Ja wiem, że to już po "ptakach" musze zadbać o swoją przyszłość, a nie o przeszłość. Chcę unikać takich sytuacji.
@mirko_anonim: raczej friendzone, kolego. Przekonać do kogoś można się z czasem, ale nie liczyłabym na to. Z friendzone jest tylko jedna droga wyjścia i musisz nią podążyć. Boli bardzo, choć krótko. Byłam w swoim życiu raz 3 lata we takim układzie. Nigdy wiecej
✨️ Autor wpisu (OP): @TantnisKrzyzowiaczek: A byłaś w jakimś związku po tym? Nie miałaś wrażenia, że nikt nie będzie już taki? (Nawet on sam XD) ja mogę powiedzieć, że to moja już 3 taka miłość. To piękne fałszywe uczucie Xd No skrzywdzony chłop jak nic
@mirko_anonim: tak, byłam. Nikt nie będzie identyczny, ale nie rozpaczaj. Całe życie się zmieniamy i z czasem możesz poznać kogoś, kto nawet bardziej odpowiada na twoje potrzeby. Jeśli to już 3 twoja taka miłość, to może zastanów się sam, lub wspólnie z terapeutą, dlaczego tak jest. Wiesz, ja jestem już po 30-tce i rozumiem teraz coś, czego wcześniej nie rozumiałam, np. brak mi było wyrozumiałości dla siebie i poczucia, że
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
nie. jesteś we friendzonie.
Rozumiem, że dla wielu facetów zainteresowanie ze strony kobiet nigdy nie występowało, więc nie wiedzą oni jak to wygląda ale można podglądnąć, jak to wygląda z boku.
Np. kiedyś chciałem się umówić z jedną laską, cały czas nie miała czasu... Oczywiście tłumaczyłem to sobie, że faktycznie musi
@mirko_anonim: To jest lekcja, którą bardzo mocno musiałem odrobić w swoim życiu.
Jak się szybko i mocno zakochujesz - to tak naprawdę to nie jest miłość, tylko jakaś trauma.
Każdy jest twórca swojego indywidualnego piekła, więc niestety musisz sobie sam odpowiedzieć na pytanie co
Oj tulipanku relujesz wiem. Myślałem, może że z biegiem czasu może coś się zmienia i małpi rozum nie bierze góry Xd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta