Aktywne Wpisy

jarzynka +197
#mecz dlaczego na trybunach 99% to biali kibice. Na wypoku mówili że Szwecji już nie ma i jest kalifat.

Napisałem sobie skrypt który streamuje mi wpisy z tagów i wysyła bezpośrednio na TV i teraz oglądam mecz jak prawdziwy man of culture xD #mecz
źródło: image_picker_E3EEAC7A-AF95-4B49-BE39-2C23D7A62235-76828-000020A90FF2C561
Pobierz

źródło: a co
PobierzKomentarz usunięty przez autora
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: niby dlaczego fakt, że każda kobieta czuje pociąg do dobrych genów miałoby być nierealne? szczególnie gdy się nad tym dłużej zastanowisz i dojdziesz do faktu ze to faceci są "testerami ewolucji", a kobiety filtrem.
@mirko_anonim: wystarczy wejść na portale randkowe. Jaki typ faceta cieszy się największym powodzeniem? Wysocy, umięśnieni / wysportowani.
Ile znasz lasek które lubią antytezę do przykładów wymienionych wyżej? Bo ja ani jednej. Kobiety różnią się najwyżej guścikami a nie gustami. Każda leci na to samo.
Tak, o ile jak wiadomo np. kolor włosów czy oczu to są zmienne preferencje różowych, tak wzrost czy rozmiar flaka to kryterium
-wystarczy iść na koncert metalowy żeby zobaczyć że laski lecą na metali
-wystarczy iść do wiejskiej remizy żeby zobaczyć że laski lecą na sebków
-wystarczy iść na casting dla modeli żeby zobaczyć że ludzie wolą ładnych
itd.
Nikt kolektywnie nie stwierdził że większość jest brzydka xD Bazujecie na jakiejś pseudonauce albo co julka z twittera napisze. Dziwnym trafem ludzie normalnie żyją w związkach i nie
Musisz na spokojnie pogadać z czołowymi polskimi redpillowcami. xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
A skąd ty możesz wiedzieć jaka jest jakość par? Wy się podpieracie przypuszczeniami i pewnie zaraz mi dasz linka do reddita o dead bedroom xD ja was znam
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: Co to za durne porównanie? Przecież tinder nie skupia określonego rodzaju kobiet z określonymi upodobaniami, jak twoje przykłady, tylko cały przekrój społeczny (-‸ლ)
Przecież tinder to doskonały przykład skupienia typowego rodzaju kobiet lol xDD (w innym przypadku co by tak robiły zamiast poznawać IRL?). Sam fakt że od lat siedzą tam te same baby coś chyba o tym świadczy.....
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: To widać żyjesz pod kamieniem XD Tinder od dawna jest mainstreamową apką dla mass a nie jakieś konkretnego typu osób.
@mirko_anonim: Bo np. nie mają gdzie?? xD Przecież ludzie siedzą na tych apkach bo co raz trudniej jest poznać kogoś IRL z różnych powodów - brak
@mirko_anonim: to se wątp i żyj w bajce disneya że ludziom po wejściu w związek nagle magicznie wyłączają się wszelkie pragnienia, instynkty i ze np. laski przestają wzdychać do tych przystojnych piosenkarzy.
zresztą już w innym anonimowym widziałem ten sam schemat myślenia. pewnie teraz siedzisz w fazie w--------a bo nie możesz pogodzić się z rzeczywistością i piszesz te