@mirko_anonim: mod dał notatke ze bait, a to przecież tylko kolejna historia bankomatu który był na przeczekanie, ale plan się sypnął bo laska nawet nie starała się ukrywać. w polsce pewnie codziennie dzieje się podobna historia.
@czescmampytanie: no i bankomat tak niskich lotów, że lasce nawet nie chciało się za bardzo kryć z romansem z KorpOskim bo była przekonana, ze sie OP sie nie polapie lub jej wybaczy
edit: widac, ze to normik piwniczak, ale z kasa to idealny target dla takiej modliszki co bedzie ciagnac od niego kase i jednoczesni pukac na boku z KorpOskimi
@Eugeniusz_Zua: moja osobista teoria jest taka, że aby w 2025 roku dać się przyłapać na zdradzie (z niepodważalnymi dowodami) to trzeba faktycznie nie dbać o to czy zostanie się przyłapanym. ostatnio widziałem tiktoka że można kogoś zdradzić nawet przez apkę do notatek XD
moja osobista teoria jest taka, że aby w 2025 roku dać się przyłapać na zdradzie (z niepodważalnymi dowodami) to trzeba faktycznie nie dbać o to czy zostanie się przyłapanym.
@czescmampytanie: Większość osób, które zdradza ma dokładnie tak jak piszesz - nie dbają czy zostaną złapani bo i tak w momencie zdrady mają w------e na swojego partnera lub partnerkę. W niektorych przypkadkach jest im to pewnie jeszcze na rękę bo problem
W sumie to fajnie mają te kobiety. Wbijasz na streama, pijesz za darmo, a potem jeszcze wytaczasz sprawę w sądzie i wpada luźne 20 tysięcy na konto ( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: Trudne-Sprawy_1
Pobierzedit: widac, ze to normik piwniczak, ale z kasa to idealny target dla takiej modliszki co bedzie ciagnac od niego kase i jednoczesni pukac na boku z KorpOskimi
@czescmampytanie: Większość osób, które zdradza ma dokładnie tak jak piszesz - nie dbają czy zostaną złapani bo i tak w momencie zdrady mają w------e na swojego partnera lub partnerkę. W niektorych przypkadkach jest im to pewnie jeszcze na rękę bo problem
XD
Ale copium, sam znam podobne przypadki z korpoświatka ¯\(ツ)/¯