Wpis z mikrobloga

@czescmampytanie: no i bankomat tak niskich lotów, że lasce nawet nie chciało się za bardzo kryć z romansem z KorpOskim bo była przekonana, ze sie OP sie nie polapie lub jej wybaczy

edit: widac, ze to normik piwniczak, ale z kasa to idealny target dla takiej modliszki co bedzie ciagnac od niego kase i jednoczesni pukac na boku z KorpOskimi
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: moja osobista teoria jest taka, że aby w 2025 roku dać się przyłapać na zdradzie (z niepodważalnymi dowodami) to trzeba faktycznie nie dbać o to czy zostanie się przyłapanym. ostatnio widziałem tiktoka że można kogoś zdradzić nawet przez apkę do notatek XD
  • Odpowiedz
moja osobista teoria jest taka, że aby w 2025 roku dać się przyłapać na zdradzie (z niepodważalnymi dowodami) to trzeba faktycznie nie dbać o to czy zostanie się przyłapanym.

@czescmampytanie: Większość osób, które zdradza ma dokładnie tak jak piszesz - nie dbają czy zostaną złapani bo i tak w momencie zdrady mają w------e na swojego partnera lub partnerkę. W niektorych przypkadkach jest im to pewnie jeszcze na rękę bo problem
  • Odpowiedz