Aktywne Wpisy

adam-yxz +34
#sct #krakow #ekologia #samochody #niepopularnaopinia
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie

vieniasn +32
załóżmy boysband

Atrakcyjność sprawia, że pojawia się wybór i wygląd przestaje być taki ważny, bo jeżeli masz do wyboru 20 przystojnych chadów i 1 normika, który potrafi nawiązać głębsze połączenie, to on będzie tym, który zdeklasuje pozostałych, bo jest to rodzaj chemii, która łączy ludzi nie tylko na poziomie intymnym, ale
@mirko_anonim: to zależy, facet powinien być lepszy od kobiet przynajmniej w 2 obszarach, bo często ego wam wywala. Moja została na tym złapana kilka razy i sama się ogarnia już. Co do chadów i 1 normika, musi być tego świadoma. Nie znam innych kobiet niż... Ogarnięte szony, które to