Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Tak mieszkała za darmo. Na początku przed przeprowadzką sama zaproponowała konkretną kwotę która będzie dorzucać ale nie dorzucała. Kilka razy dorzuciła mi do jakiś rachunków jedynie. Ale sumarycznie to mniej chyba niż 500 PLN.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
Mam już chyba dość związków i relacji. Co poradzicie mi zrobić ?

@mirko_anonim: najważniejsze, to żebyś zrozumiał jak bardzo wypaczony jest obecnie rynek

nie możesz się wiecznie obwiniać za to że są takie a nie inne realia

żyj i ciesz się życiem, nie zamykaj się na nic - ale też się nie napalaj na każdy oznak atencji ani nie błagaj o litość, miej swój honor
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: "a później wieczorem pisała długie wiadomości które można podsumować że powinienem walczyć i że odpuściłem" i do tego ten nowy bolec jest na tyle głupi, że ona chce z Ciebie zrobić betaorbitera i wykorzystywać obu. Klasyka gatunku.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja pomimo wszystko Tindera zarekomenduje, bardzo dużo szamba i ścieku ale jak mam być szczery to 95% tego szamba można ocenić po pierwszych 2-3 zdjęciach i opisie (jeżeli ma)

Apka raczej long-term w tym sensie, że według mnie nie znajdziesz normalnej osoby na randkę po pierwszych 10 minutach scrollowania tylko kilka dniach-tygodnaich, zależnie od tego gdzie mieszkasz. Tak samo rób to tylko jak masz ochotę. Tak jak mówiłem, jest
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zrównoważony-mediator-23:

Tak mieszkała za darmo. Na początku przed przeprowadzką sama zaproponowała konkretną kwotę która będzie dorzucać ale nie dorzucała. Kilka razy dorzuciła mi do jakiś rachunków jedynie. Ale sumarycznie to mniej chyba niż 500 PLN.

Kolejny kukold. Oczy pochwą zarosły? Jak laska ma Ciebie szanować jak sam siebie nie szanujesz? Trzeba było co miesiąc twardo mówić, że chcesz kasę tak jak się ugadaliście, a jak nie to niech się pakuje i
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
zaradny-wizjoner-13:

Ciężko mi trochę ze świadomością straty, człowiek zdążył się już przyzwyczaić do jej obecności itd w teraz wszystko się skończyło.

Czyi było xujowo, ale się przyzwyczaiłeś. Szkoda, że jeszcze ślubu nie wzięliście. Na pewno byłoby lepiej, co nie?
  • Odpowiedz