Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Jak poradzić sobie z kryzysem w związku? Ⓘ
Panowie,
Prośba o pomoc, bo jestem rozwalony totalnie psychicznie i nie wiem co zrobić.
Ja 33 lata, różowy pasek 31. 4 lata po ślubie. Raz jest lepiej, raz gorzej.
O mnie - mam firmę, zarobki grubo powyżej średniej. Po ślubie spłaciłem kredyt na jej mieszkanie (400k).
Ogólnie dużo wyjazdów, Tajlandia, Dubaj, Malediwy, USA. 5-6 razy w roku urlop. Co roku nowy iPhone w prezencie. W domu dość wysoki
Panowie,
Prośba o pomoc, bo jestem rozwalony totalnie psychicznie i nie wiem co zrobić.
Ja 33 lata, różowy pasek 31. 4 lata po ślubie. Raz jest lepiej, raz gorzej.
O mnie - mam firmę, zarobki grubo powyżej średniej. Po ślubie spłaciłem kredyt na jej mieszkanie (400k).
Ogólnie dużo wyjazdów, Tajlandia, Dubaj, Malediwy, USA. 5-6 razy w roku urlop. Co roku nowy iPhone w prezencie. W domu dość wysoki

PierdekAlonso +245
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Chciałbym wejść na finasteryd, ale czytam te wszystkie negatywne opinie na Reddit których jest mnóstwo i mam obawy. Problemy z erekcją, depresja. Czy ktoś z was miał obawy, a mimo to zdecydował się brać i dziś jest szczęśliwy z tego powodu? #zakola #wlosy #niebieskiepaski #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Bo nikt kto nie ma negatywnych skutków się tym nie chwali. A ma może 2% osób jak nie mniej? xD
A i nie sluchaj cope'u zeby miec wywalone na wlosy i sie zgolic xd serio posiadanie wlosow (zadbanych!!!) ma bardzo duzy wplyw na to jak postrzegaja nas ludzie.