Aktywne Wpisy

poorepsilon +36
Kiedy porównuję się z siostrami, nawet nie muszę mówić o tym, co mam w głowie. Wystarczy zewnętrzny bilans. Jedna ma męża, dzieci, mieszkanie na kredyt, lepszą pracę niż rok temu i energię do dbania o dom. Druga ma dobrą pracę, narzeczonego, ślub w planach, mieszkanie na kredyt, aktywności, edukację i plany emigracyjne. Trzecia ma związek, życie w Krakowie, zdrowie, doświadczenia zawodowe, plany studiów, siłownię i chęć, by spędzać wieczory grając w karciankę.

krystian-stepaniak +210

Jako, że rok temu zakończyłem swój związek to postanowiłem po jakimś czasie założyć te słynne #tinder #badoo, bo jak wiadomo duża cześć "radndkowania" przeszła do internetu. I teraz mi powiedźcie czy to #niebieskiepaski czy to #rozowepaski czy to "normalne" w tych czasach, że dziś z kimś rozmawiasz, ta osoba się sama odzywa pierwsza, po to żeby np. na drugi dzień już nawet nie odczytać Twojej wiadomości czy zghostować? :D
Rozmowy jakieś jałowe, co druga ma kolczyk w nosie, normalnie jak jakieś klony. Co "normalniejsza" szukająca szczerej relacji to po czasie wychodzą właśnie takie kwiatki jak z tym ghostingem, czasem nawet do spotkania nie dochodzi #logikarozowychpaskow :D Jak masz swoje życie - źle, bo nie masz czasu siedzieć na tel., nie masz swojego życia to też źle - nudziarz.
Pomijam fakt, że dużo kobiet z dziećmi, po rozwodach, po rozstaniach, po zdradach, no masakra jakaś.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Po 10 latach posiadania skasowalem tinder i uczę się podrywać znowu w realu i jest super. Dalej wychodzi 1/10 podejść, ale przynajmniej widać od razu czy ktoś ma ochotę z Tobą gadać i cokolwiek czy tylko atencje nabija.
W klubach nocnych w ogóle to dobrze widać. Kto