Wpis z mikrobloga

✨️ Jak radzić sobie z ghostingiem w randkowaniu online?
Jako, że rok temu zakończyłem swój związek to postanowiłem po jakimś czasie założyć te słynne #tinder #badoo, bo jak wiadomo duża cześć "radndkowania" przeszła do internetu. I teraz mi powiedźcie czy to #niebieskiepaski czy to #rozowepaski czy to "normalne" w tych czasach, że dziś z kimś rozmawiasz, ta osoba się sama odzywa pierwsza, po to żeby np. na drugi dzień już nawet nie odczytać Twojej wiadomości czy zghostować? :D
Rozmowy jakieś jałowe, co druga ma kolczyk w nosie, normalnie jak jakieś klony. Co "normalniejsza" szukająca szczerej relacji to po czasie wychodzą właśnie takie kwiatki jak z tym ghostingem, czasem nawet do spotkania nie dochodzi #logikarozowychpaskow :D Jak masz swoje życie - źle, bo nie masz czasu siedzieć na tel., nie masz swojego życia to też źle - nudziarz.
Pomijam fakt, że dużo kobiet z dziećmi, po rozwodach, po rozstaniach, po zdradach, no masakra jakaś.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim tak, to normalne. Dlatego też w ogóle nie warto prowadzić rozmów dłużej niż dzień bez zaproponowania jakiegoś wyjścia na kawę. Dla zdrowia psychicznego - zrób założenie, że jeżeli nie będzie chętna na wyjście pierwszego wieczoru, to już w ogóle nie zechce
  • Odpowiedz
@StonkaM: dokładnie,proponuj spotkanie od razu,im dłużej się pisze tym bardziej spada szansa na to że do spotkania dojdzie. Laski które piszą,że potrzebują trochę najpierw popisać żeby się spotkać najlepiej od razu olewać,szkoda czasu i głowy. Ja mimo że jestem wysportowany wysoki i w miarę przystojny to od jakiegoś czasu mam ogromny problem żeby doprowadzić do spotkania,strasznie dużo psychicznych lasek jest na tych portalach,botów i oszustów co wyłudzają blika. Jeden wielki
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
aktywny-społecznik-42: Nie randkowac online. Ja to już dawno widziałem, że mnie online jakieś wywloki olewają, kiedy w realu calkiem spoko laski sie usmiechaja lub przedluzaja spojrzenie...

Po 10 latach posiadania skasowalem tinder i uczę się podrywać znowu w realu i jest super. Dalej wychodzi 1/10 podejść, ale przynajmniej widać od razu czy ktoś ma ochotę z Tobą gadać i cokolwiek czy tylko atencje nabija.

W klubach nocnych w ogóle to dobrze widać. Kto
  • Odpowiedz