Aktywne Wpisy

kris006 +297
Ja już mordeczki na dworcu, lecę do Warszawy, ziomek co go nie widziałem lat tysiąc, ma mi nawinąć robotę w gastro, a Polska B wymiera i lepiej nie będzie, trza uciekać. Trzymajcie kciuki
źródło: 1000028860
Pobierz
MamMalegoSiurka +58
#mikrokoksy #pokazforme
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
źródło: 1000004929
Pobierz

@mirko_anonim: a jednak przyszedłeś tu to napisać
Spoko, teraz może być zajebiście, ale za jakiś czas może się znudzić i obudzi się w niej suczy instynkt. Najgorzej jak to będzie po ślubie.
Poza tym takie kobiety często straciły zdolności do przywiązania się i niedługo może poczuć się "nieszczęśliwa".
@ChadLite_Looksmaxing: dla przegrywów z wykopu to przecież za dużo
Między 5 a 20 partnerów jest jeszcze duża różnica, co z takimi?
Natomiast problem się zaczyna kiedy związek ma juz swój staż. Wtedy różne rzeczy wychodzą, mankamenty takiej kobiety, jej problemy z budową relacji itp.
Generalnie te najbardziej wysczekane laski najmniej nadają się na żony i matki choć najwięcej mają do powiedzenia.
@mirko_anonim: nie. A im większy przebieg tym bardziej nie.
@mirko_anonim: to oznacza że babą się kur$wi? ( ͡º ͜ʖ͡º)
A jeśli jakimś cudem jest to pisane faktycznie przez Mireczka, to powiedz nam królu złoty, dlaczego nie opublikowałeś tego pod własnym nickiem, skoro jesteś szczęśliwy w związku z rozwiązłą babeczką xD