Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:
Spoko, teraz może być zajebiście, ale za jakiś czas może się znudzić i obudzi się w niej suczy instynkt. Najgorzej jak to będzie po ślubie.
Poza tym takie kobiety często straciły zdolności do przywiązania się i niedługo może poczuć się "nieszczęśliwa".
  • Odpowiedz
Zdradzę Ci sekret, że można związać się z laską 8/10 24-28l, która miała z 4-5 partnerów

@ChadLite_Looksmaxing: dla przegrywów z wykopu to przecież za dużo

I nie potrzeba do tego kobiety, która miała 20+.

Między 5 a 20 partnerów jest jeszcze duża różnica, co z takimi?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: też miałem takie. Dopoki związek się nie zacieśnia jest spoko. I faktycznie ruchanie z takimi to poezja. Zresztą imprezowanie też

Natomiast problem się zaczyna kiedy związek ma juz swój staż. Wtedy różne rzeczy wychodzą, mankamenty takiej kobiety, jej problemy z budową relacji itp.

Generalnie te najbardziej wysczekane laski najmniej nadają się na żony i matki choć najwięcej mają do powiedzenia.
  • Odpowiedz
Ja też bzykałem trochę przez kilka lat, ale zawsze chciałem mieć stały zwiazek i jak trafiłem na te jedyną to chce z nią być do konca życia. I kobiety mają tak samo

@mirko_anonim: nie. A im większy przebieg tym bardziej nie.

ale jak trafią na tego właściwego to normalnie związek, miłość i
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nice try, serio wygląda jak pisane przez kobietę, która ma żal do facetów, że mają problem z jej dużym przebiegiem :D

A jeśli jakimś cudem jest to pisane faktycznie przez Mireczka, to powiedz nam królu złoty, dlaczego nie opublikowałeś tego pod własnym nickiem, skoro jesteś szczęśliwy w związku z rozwiązłą babeczką xD
  • Odpowiedz