Aktywne Wpisy

Bryk +90
Dzięki użytkownikowi @adrninistrator, który zmotywował mnie do napisania podsumowania pracy naszego „orła z Ukrainy” #konfitura z polskim dowodem, chciałbym przedstawić, dlaczego według mnie jego działalność „dla społeczeństwa” (oczywiście nie tylko i wyłącznie dla pieniędzy, bo uznał, że #samochodoza zarabia na tym pieniądze i robi wyświetlenia, więc on też będzie) to czyste sku*wysyństwo.
Jestem przeciwny sytuacjom, gdy ktoś parkuje samochód na zakazie, gdy obok jest np. parking płatny.
Jestem przeciwny sytuacjom, gdy ktoś parkuje samochód na zakazie, gdy obok jest np. parking płatny.
źródło: image
Pobierz
#wegry
czym Węgry się zasłużyły dla was że im tak dobrze życzycie?
Jeśli dalej chcą tkwić w bagnie, które sobie zgotowali to ich wybór ( ͡° ͜ʖ ͡°)
czym Węgry się zasłużyły dla was że im tak dobrze życzycie?
Jeśli dalej chcą tkwić w bagnie, które sobie zgotowali to ich wybór ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Na jakich aplikacjach, stronach internetowych lub gdzie realu można poznawać kobiety o wyższym statusie społecznym, np. lekarki, prawniczki, managerki itp? Jestem programistą zarabiającym duże pieniądze i chcę mieć wykształconą, poukładaną dobrze zarabiającq kobietę, a nie jakiś margines pracujący za najniższą krajową czy nawet średnią krajową. Nie jestem hipokrytą, więc jednocześnie nie mam problemu z tym, że kobieta patrzy na status materialny, zwłaszcza jeżeli sama doszła do czegoś w życiu.
Proszę wykopkow o wsparcie i pokierowanie.
#zwiazki #randkujzwykopem #tinder #milosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
W każdym innym zawodzie do dobrej kasy dochodzi się pomału - pracą z klientem, znajomościami, kursami. Dobrze zarabiające osoby poznają dobrze
@mirko_anonim: jesteś dobrze zarabiającym, znajacym się na technologii
@mirko_anonim: lekarek szukaj w szpitalach, prawniczek w sądach i kancelariach, idź do wybranych firm i proś o rozmowę z menedżerką