Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +270
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
EpicSlavsquat +38
źródło: 1000077284
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
źródło: 1000077284
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Miarki, którzy są związkach, czy moglibyście się podzielić jakie są według was plusy i minusy bycia razem?
Krótko o mnie - jestem prawie 30-letnim chłopem i czuję, że to czas żeby się już ustatkować, a nigdy nie byłem w poważnej relacji. Ale jak próbuję wejść w związek to za każdym razem pojawiają się podobne wątpliwości typu: stracę swoją niezależność, nie będę miał czasu dla znajomych i na hobby, boję się że związek będzie mnie ograniczał.
Czy wy przy wchodzeniu w związek mieliście albo macie dalej podobne wątpliwości? Jak sobie z nimi radzicie?
#zwiazki #milosc #zycie #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: nie, bo jak masz fajną osobę przy sobie to cię nie ogranicza, tylko pcha do przodu. Miałam kiedyś okazję słuchać jak brzmi deprecjonowanie tego, co robię i tak, to bylo niszczące. Ale przy właściwej osobie widzisz nowe możliwości, chcesz się z nią dzielić tym, co najlepsze, co nie zmienia faktu, że zachowujesz swoją odrębność, bo każde z
@mirko_anonim: Masz unikający styl przywiązania. Twój trud skończony, daj spokój tym biednym ludziom męczenia ich twoją osobą.
Czy to nie jest dojrzałe, że ktoś jest z tobą szczery i potrafi w rozmowie wyrazić swoje zdanie, mówiąc, co mu się nie podoba?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
@kasiknocheinmal
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
Poza tym co to właściwie zmienia, czy napiszę z tego profilu, czy z jakiegoś zielonego? Nagle uznasz mnie za przyjaciela i zdradzisz wszystkie tajemnice życia czy co? xd @kasiknocheinmal
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi