@mirko_anonim: poznałem taką dziewczynę choć to co mnie urzekło że kroczy własnymi ścieżkami oraz lubi moje dzieci…a dzieci lubią ją. Nie tylko jest inteligentna, ma zajebiście dobry wzrok, jest uważna, ma poczucie humoru(bawi się w standup),ogarnia dużo(potrafi zrobić coś swoimi rękoma) Nie jest zmienna i nie ma głupich humorków :)
@mirko_anonim: Kobieta, która uzyska nad Tobą przewagę, traci do Ciebie szacunek. Zwłaszcza, gdy dotyczy to sfery intelektualnej. I nie- nie ma idealnej równowagi w tym aspekcie.
@mirko_anonim: dla nas ten schemat to też jest więzienie. Jak się ma faceta z jajami, który wspiera w kobiecie mocne cechy to ona mu je pokazuje. Jak się ma słabego psychicznie faceta to się człowiek infantylizuje żeby tylko go nie urazić. Dla obu stron to sztuczne i męczące
inspirujący-narrator-99: ale z ciebie pretensjonalny dupek xD przyzwyczajaj się, bo to max co cię czeka. Prawdziwa kobieta z klasą nie spojrzy na coś takiego, bo jeśli ja po jednym wpisie wyczuwam dupka, to wyobraź sobie, co poczuje taka naprawdę inteligentna i ogarnięta laska jak cię pozna w towarzystwie. Ale jest wyjście, może spróbuj umawiać się z kolegami? Stworzycie sobie taki circle jerk, zarówno metaforyczny jak i dosłowny, każden jeden będzie spełniony,
ale z ciebie pretensjonalny dupek xD przyzwyczajaj się, bo to max co cię czeka. Prawdziwa kobieta z klasą nie spojrzy na coś takiego, bo jeśli ja po jednym wpisie wyczuwam dupka, to wyobraź sobie, co poczuje taka naprawdę inteligentna i ogarnięta laska jak cię pozna w towarzystwie.
Ale jest wyjście, może spróbuj umawiać się z kolegami? Stworzycie sobie taki circle jerk, zarówno metaforyczny jak i dosłowny, każden jeden będzie spełniony, a te
twórczy-archiwista-42: @Przypadkowy Mówisz o opie czy o mnie, bo nie jestem pewien? :v no a co tu pisac, op ma wyjątkowy problem ze sobą, napisał wysryw i cuchnie dupkiem. Co mam mu radzić, "przestań być dupkiem"? Immanentną cechą takiego dupka jest to, że on się nie zmienia. A jak masz wątpliwości, to zerknij na ostatnie zdanie jego wiadomości. On nie szuka rad, on oznajmia, że życzy sobie, żeby ludzie dostosowali
Jak jesteś ponadprzeciętnie inteligentny to nie mam dobrych informacji - poszukujesz świętego graala
Nie tylko jest inteligentna, ma zajebiście dobry wzrok, jest uważna, ma poczucie humoru(bawi się w standup),ogarnia dużo(potrafi zrobić coś swoimi rękoma) Nie jest zmienna i nie ma głupich humorków :)
@mirko_anonim: Kobieta, która uzyska nad Tobą przewagę, traci do Ciebie szacunek. Zwłaszcza, gdy dotyczy to sfery intelektualnej. I nie- nie ma idealnej równowagi w tym aspekcie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Ale jest wyjście, może spróbuj umawiać się z kolegami? Stworzycie sobie taki circle jerk, zarówno metaforyczny jak i dosłowny, każden jeden będzie spełniony,
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Mówisz o opie czy o mnie, bo nie jestem pewien? :v no a co tu pisac, op ma wyjątkowy problem ze sobą, napisał wysryw i cuchnie dupkiem. Co mam mu radzić, "przestań być dupkiem"? Immanentną cechą takiego dupka jest to, że on się nie zmienia. A jak masz wątpliwości, to zerknij na ostatnie zdanie jego wiadomości. On nie szuka rad, on oznajmia, że życzy sobie, żeby ludzie dostosowali