Aktywne Wpisy

crystalmethh +24
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Frasiu +1048
Wzięło z zaskoczenia XDD
#mecz
#mecz

Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jak jesteś ponadprzeciętnie inteligentny to nie mam dobrych informacji - poszukujesz świętego graala
Nie tylko jest inteligentna, ma zajebiście dobry wzrok, jest uważna, ma poczucie humoru(bawi się w standup),ogarnia dużo(potrafi zrobić coś swoimi rękoma) Nie jest zmienna i nie ma głupich humorków :)
@mirko_anonim: Kobieta, która uzyska nad Tobą przewagę, traci do Ciebie szacunek. Zwłaszcza, gdy dotyczy to sfery intelektualnej. I nie- nie ma idealnej równowagi w tym aspekcie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Ale jest wyjście, może spróbuj umawiać się z kolegami? Stworzycie sobie taki circle jerk, zarówno metaforyczny jak i dosłowny, każden jeden będzie spełniony,
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Mówisz o opie czy o mnie, bo nie jestem pewien? :v no a co tu pisac, op ma wyjątkowy problem ze sobą, napisał wysryw i cuchnie dupkiem. Co mam mu radzić, "przestań być dupkiem"? Immanentną cechą takiego dupka jest to, że on się nie zmienia. A jak masz wątpliwości, to zerknij na ostatnie zdanie jego wiadomości. On nie szuka rad, on oznajmia, że życzy sobie, żeby ludzie dostosowali