Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +23
Jeśli jako nastolatek nie miałeś dziewczyny, która cię naprawdę chciała, dotykała, uprawiała z tobą miłość i dawała ci codzienną walidację, to reszta twojego życia jest przegrana z automatu. Nie ma czegoś takiego jak nadrabianie, nie ma "jeszcze zdążę, dajcie mi czas". Okno zamknęło się na amen, a twoja psychika została zgwałcona w najważniejszym etapie życia, tylko i wyłącznie przez twój wygląd. Pozostał ci codzienny cope do końca żywota twojego amen.
Natura.
#
Natura.
#

serio_serio +3
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

Zdaję sobie sprawę, ze z tego anonima zawieje takim krindżem, że wywoła żałość, politowanie, albo coś gorzej, ale przyznam się, że żałuję gorąco, że... nie istnieją związki takie jak w anime.
Byłem w życiu w dwóch związkach, nie były one ani złe, ani dobre. Po prostu klasyk. Lepsze dni, kłótnie, potem znowu dobrze. Odbiegały one od serialowych standardów. Oglądając anime o zwiazkach, spotykaniu się, pierwszych chwilach razem, coś smutnego strzela człowieka. Niby fikcja, a feelsy idą głęboko. Co prawda racjonalna strona bierze górę i człowiek po feelsach schodzi na ziemię, ale...
Jesli ktoś doświadczył maślanych oczu, jakiś przygód zwiazanych z śmieszną, badź tajemniczą sytuacją to zazdroszczę bardzo.
Wiem, że mogę brzmieć jak jakiś świr, ale przyznam się, że gdybym przeżył jak w anime takie love story mógłbym do konca życia być spełniony. Może zdziwaczałem, ale kto człowiekowi broni marzyć.
#zwiazki #feels #przemyslenia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: wp5239599
PobierzKażdy arcymistrz wie, że nawet zwykły pionek, gdy dotrze do końca szachownicy, może stać się hetmanem.
Nawet zwykły pionek, jeśli zajdzie wystarczająco daleko, może stać się kimś
Ten tekst który mam w profilu to z jednej strony przyznanie że nie jestem nikim wyjątkowym, a z drugiej drwina z tego jak mnie inni oceniają. Każdy człowiek jest wyjątkowy, nie ma dwóch takich samych ludzi, każdy postrzega świat z innej perspektywy. Drwie sobie z ludzi którzy mają maniere rozdawania każdemu etykietek i ploteczkowania o
Dziś bycie normalnym wygląda trochę inaczej. Paradoksalnie, to osoby bez tatuaży stają się bardziej alternatywne xd
@