Aktywne Wpisy

simpiara +27
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was voucher do Rossmann na 100zl. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was voucher do Rossmann na 100zl. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

Kejran +109
Lepiej późno niż wcale jak to mówią, po niemal 6 latach od zakupu czas się wkońcu wziąć za blacharkę prestiżowego gruza. Przez ten czas wiele się nie zmieniło, może i Airmatic opadł, ale za to nie odpala( ͡° ʖ̯ ͡°)
#prestizowygruz #samochody #motoryzacja
#prestizowygruz #samochody #motoryzacja
źródło: IMG_7603
Pobierz

#twitter #socialmedia
Osoby które "nie" mogą teraz oglądać ero contentu na platformie X to praktycznie same pełnoletnie osoby.
Prawie żaden dzieciak nie ma konta na twiterze chyba że dla beki albo jakiś youtuberowy nastolatek, reszta ogląda ero na innych stronkach.
Sam jestem niepełnoletni(juz niedługo) i konto na twiterku założyłem tylko żeby zobaczyć czy to na serio i jak szybko obejdę blokadę, zwłaszcza że mam dwie lewe ręce do wszystkiego, nawet w gry na kodach musze grać.
Więc efekt tej blokady to ban dla osób pełnoletnich (do obejścia w 5 minut), osoby niepełnoletnie nie są tym nawet dotknięte. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Obecnie proxy/vpn jedynie do kraju gdzie lelon nie zablokował, testowałem Argentynę