✨️ Dlaczego blokada treści dla dorosłych na Twitterze jest bezsensowna?Ⓘ #twitter #socialmedia
Osoby które "nie" mogą teraz oglądać ero contentu na platformie X to praktycznie same pełnoletnie osoby. Prawie żaden dzieciak nie ma konta na twiterze chyba że dla beki albo jakiś youtuberowy nastolatek, reszta ogląda ero na innych stronkach. Sam jestem niepełnoletni(juz niedługo) i konto na twiterku założyłem tylko żeby zobaczyć czy to na serio i jak szybko obejdę blokadę, zwłaszcza że mam dwie lewe ręce do wszystkiego, nawet w gry na kodach musze grać.
Więc efekt tej blokady to ban dla osób pełnoletnich (do obejścia w 5 minut), osoby niepełnoletnie nie są tym nawet dotknięte. ( ͡°͜ʖ͡°)
@mirko_anonim: Mam 36 lat, na X konto założyłem raz na szybko aby odpisać jakiemuś idiocie politykowi czy cos takiego. X mi nie jest potrzebny do walenia, ale mam w obserwowanych 2 artystów furry, z czego jeden postuje tam ale też na bsky, a drugi na X ale też booru jednym chyba.
Jak to obejść? XD bo p--------i mnie zaraz
Obecnie proxy/vpn jedynie do kraju gdzie lelon nie zablokował, testowałem Argentynę
#twitter #socialmedia
Osoby które "nie" mogą teraz oglądać ero contentu na platformie X to praktycznie same pełnoletnie osoby.
Prawie żaden dzieciak nie ma konta na twiterze chyba że dla beki albo jakiś youtuberowy nastolatek, reszta ogląda ero na innych stronkach.
Sam jestem niepełnoletni(juz niedługo) i konto na twiterku założyłem tylko żeby zobaczyć czy to na serio i jak szybko obejdę blokadę, zwłaszcza że mam dwie lewe ręce do wszystkiego, nawet w gry na kodach musze grać.
Więc efekt tej blokady to ban dla osób pełnoletnich (do obejścia w 5 minut), osoby niepełnoletnie nie są tym nawet dotknięte. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Obecnie proxy/vpn jedynie do kraju gdzie lelon nie zablokował, testowałem Argentynę