Aktywne Wpisy

vieniasn +319
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

dominges08 +50
Jak @Pan_Szeryf pokazał metamorfoze swojego podopiecznego (siebie) to ja też pokażę mojego (mnie)
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
źródło: miniintruder
Pobierz

Moja #rozowypasek ma szansę na wymarzoną pracę. Złożyła CV już teraz, choć dopiero we Wrześniu mamy adaptację #b0mbelek do żłobka. Idzie na rozmowę z zamysłem rozpoczęcia pracy od Października. Szanse są spore. Miała szukać pracy dopiero po pomyślnej adaptacji (dziecko 2 lata) do żłobka ale czasem tak bywa jak tutaj.
No i plan A zakłada typowy scenariusz czyli dziecko się pomyślnie adaptuje i oboje pracujemy - epic win.
Nauczony jednak, że w moim życiu nie wszystko może iść gładko mam też plany awaryjne.
Plan B zakłada żłobkowy dramat i cierpienie dziecka. Co wtedy? Nie chciałbym, żeby moja kobieta rezygnowała z kariery. Ja w swojej firmie doszedłem do ściany, szukam zmiany ale oferty mam o 500-600 zł wyższe niż tu - żaden deal. Jestem gotowy skorzystać z dodatkowych 9 tygodni dodatkowego rodzicielskiego tylko dla ojców i L4 na pół roku (mam solidny powód) a tym samym porzucić dotychczasowe miejsce pracy. Nie możemy liczyć na babcie, więc opieka jest po naszej stronie. Liczę w tym scenariuszu, że dziecko zaadaptuje się do przedszkola a ja wrócę do pracy od Września 2026 najpóźniej. W międzyczasie chcę uruchomić dwie usługi, które mógłbym świadczyć po 16 i w weekendy, by nadrobić straty dochodów po mojej stronie.
Plan C - żona rezygnuje z pracy i wracamy do obecnego układu.
Co myślicie? Szczególnie o planie B?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt