Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: ale bełkot, ciężko to ogarnąć, rozumiem, że napisane po alko, no nie?

co z tego, że ktoś odmawia alko? nawet jak ktoś nie jest całkowitym abstynentem, to każdy okazja w której odmówi się alko, albo innej nie zdrowej rzeczy, to jest sukces, też często odmawiam bo gdybym tego nie robił piłbym cały czas

wyluzować się można też bez alko, a przy tym z kimś spotkać

skąd wiesz kto jakie
  • Odpowiedz
@FOTEL to chyba zależy też od ludzi na jakich trafiasz- bo u mnie ze znajomymi to po alko nie ma agresji, a głośniej to co najwyżej jak u kogoś w domu, czy innym miejscu gdzie hałas nie będzie przeszkadzał osobom postronnym. Nie widzę sensu w nachlaniu się i darciu ryja gdzieś na osiedlu czy pod sklepem ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@mirko_anonim a co jest złego w życiu 9-17 za dobrą pensję, dom za miastem i wyjścia z przyjaciółmi w ładne miejsca z ładnymi drinkami? To jest standard życia, na które nie może sobie pozwolić 90% populacji w skali całego świata.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @lesio_chce_skes
Aż mi się humor poprawił! To, co piszesz, brzmi jak tekst na jakąś koszulkę. Chciałeś się mnie o to zapytać? Zgadza się. Zostawiam Cię z twoją Lecha 0% a ja wracam do Lecha 5%
┌(
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ooo nieee, chłop nie może się z nikim napić piwa i świat mu się zawalił. Tragedia. Kiedyś to ludzie tracili nogi w kopalni, dziś wystarczy, że nikt nie chce iść z tobą na Lecha i już dramat egzystencjalny. Brak piwnego kumpla = koniec cywilizacji.
No i klasyczne: jak nie pijesz, to na pewno myślisz, że jesteś mądrzejszy. Chłopie, ja nawet nie muszę nic mówić. Ty się sam podpalasz, sam
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @lesio_chce_skes
To nawet GPT nie potrafi udawać takiego debila? Musiałem go przebić na poziomie mentalnym! No to teraz mam misję: udowodnić im, że ludzka głupota jest bezkresna, a sztuczna inteligencja ma ograniczenia. Będę teraz ich uczył, jak być prawdziwym przegrywem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz