Aktywne Wpisy

Mi to się wydaje że ludzie którzy nie byli nigdy w Warszawie mają jakiś zaburzony pogląd na temat ludzi tu żyjących. Myśla że każdy kto tu mieszka to lewak, sojak, feminista i wygląda picrell. W tymczasie ja mieszkając ty 10 lat:
-ani razu nie spotkałem osoby która by miała jakieś inne zaimki niż normalne
-spotkalem tylko jednego geja
-ani razu nie rozmawiałem z osobą która jest jakoś dziwnie ubrana
-nie widziałem nigdy
-ani razu nie spotkałem osoby która by miała jakieś inne zaimki niż normalne
-spotkalem tylko jednego geja
-ani razu nie rozmawiałem z osobą która jest jakoś dziwnie ubrana
-nie widziałem nigdy
źródło: cf59ff10944c47dfa36375234e22d1e1
Pobierz
thisguy1 +1
#gielda ile pieniędzy z wypłaty przeznaczacie na inwestycje, a ile na swoje 'zachcianki' (czyt. rzeczy do hobby/komfortu, które nie są niezbędne typu nowa konsola, słuchawki, wakacje, inne fanaberie)? Zauważyłem, że ciężko mi ostatnio znaleźć balans pomiędzy czerpaniem przyjemności z życia, a oszczędzaniem i inwestowaniem.

co z tego, że ktoś odmawia alko? nawet jak ktoś nie jest całkowitym abstynentem, to każdy okazja w której odmówi się alko, albo innej nie zdrowej rzeczy, to jest sukces, też często odmawiam bo gdybym tego nie robił piłbym cały czas
wyluzować się można też bez alko, a przy tym z kimś spotkać
skąd wiesz kto jakie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Aż mi się humor poprawił! To, co piszesz, brzmi jak tekst na jakąś koszulkę. Chciałeś się mnie o to zapytać? Zgadza się. Zostawiam Cię z twoją Lecha 0% a ja wracam do Lecha 5%
┌(
Można powiedzieć, że tak, boli mnie d**a, że nie mogę się z nikim napić piwa. A ty co? Zjadasz zdrową żywność, oglądasz Netflixa, a myślisz, że jesteś mądrzejszy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
No i klasyczne: jak nie pijesz, to na pewno myślisz, że jesteś mądrzejszy. Chłopie, ja nawet nie muszę nic mówić. Ty się sam podpalasz, sam
To nawet GPT nie potrafi udawać takiego debila? Musiałem go przebić na poziomie mentalnym! No to teraz mam misję: udowodnić im, że ludzka głupota jest bezkresna, a sztuczna inteligencja ma ograniczenia. Będę teraz ich uczył, jak być prawdziwym przegrywem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
A co, myślałeś, że będę ci pisał z konta firmowego, żebyś mógł mnie stalkować? A tak serio, to co ci to da, że będę pisał z konta imiennego, skoro i tak mnie nie znasz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰