Aktywne Wpisy

Mi to się wydaje że ludzie którzy nie byli nigdy w Warszawie mają jakiś zaburzony pogląd na temat ludzi tu żyjących. Myśla że każdy kto tu mieszka to lewak, sojak, feminista i wygląda picrell. W tymczasie ja mieszkając ty 10 lat:
-ani razu nie spotkałem osoby która by miała jakieś inne zaimki niż normalne
-spotkalem tylko jednego geja
-ani razu nie rozmawiałem z osobą która jest jakoś dziwnie ubrana
-nie widziałem nigdy
-ani razu nie spotkałem osoby która by miała jakieś inne zaimki niż normalne
-spotkalem tylko jednego geja
-ani razu nie rozmawiałem z osobą która jest jakoś dziwnie ubrana
-nie widziałem nigdy
źródło: cf59ff10944c47dfa36375234e22d1e1
Pobierz
thisguy1 +1
#gielda ile pieniędzy z wypłaty przeznaczacie na inwestycje, a ile na swoje 'zachcianki' (czyt. rzeczy do hobby/komfortu, które nie są niezbędne typu nowa konsola, słuchawki, wakacje, inne fanaberie)? Zauważyłem, że ciężko mi ostatnio znaleźć balans pomiędzy czerpaniem przyjemności z życia, a oszczędzaniem i inwestowaniem.

Współczuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
oczywiście. Problem jest poważny, bo większośc terapeutów to kobiety. Dodatkowo kształcone od początku studiów przez ludzi zamkniętych w swoich bańkach, są świetnie omówione kwestie psychiatryczne, ale problemy związane z wykluczeniem, lękiem itp to jest obcy świat. Zonie zawsze to mówiłem, to odpowiadała, że przesadzam. Ma już ponad 14 lat praktyki i dopiero to badanie otworzyło jej oczy na inny świat, a jest osobą w związku
Nie wiem ale mówi, że temat jest bardzo obszerny i ciężki do diagnostyki i pomocy. Głównie przez brak systemowego wsparcia, mówi, że my możemy sobie i 200 terapeutów szybko wykształcić tym celu ale co z tego jak nie ma aktywizacji zawodowej, albo prawdziwe szanujących się związków ponieważ mass media mocno wpłyneły na podejście do rodzinyn wierności, wsparcia wzajemnego.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
@mirko_anonim: no ale to ona jest przepraszam jakaś ociemniała czy co xd?
i co przez tyle lat praktyki nigdy nie przyszedł do niej młody mężczyzna z problemami? a jak przyszedł to ona a priori zakładała że na pewno wszystkie jego trudności są jego
dopiero zobaczylem odpowiedź. Tak, moja żona zakłądała, że problemy mężczyzn wynikająz ich podejścia bo ograniczenia kulturowe dotyczą ylko kobiet.
Wiesz ile kłótni ja miałem bo mówiłem, że jak ona ma takie teorie to sie nie nadaje na