Aktywne Wpisy

lubie-sernik +203
źródło: 1000056710
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000056710
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Bry. Mirki jaka akcja to ja nie wiem... Od soboty dopiero to rozchodzilem. Byliśmy sobie w grupie znajomych na wyjeździe nad wodą na plaży. Moja żonka miała kostium ale została w krótkich spodenkach bo nie planowała kąpieli. Lekko n------a koleżanka próbuje ją namówić na wejście do wody, moja nie chce. Za chwilę patrzę, rozpięła jej guzik od spodenek i hihi haha. Parę minut dalej widzę że ze słodkim uśmiechem próbuje jej te spodnie ściągnąć. Moja już delikatnie się stawia. Dopiero jak tamta zobaczyła mnie obserwującego akcje to była pauza w zabawie. No i może nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego, ot dwie znajome się wygłupiają. Jest tylko jedno ale - ta druga dziewucha jest bi co sama całkiem niedawno przyznała.
No i to bardzo w moim odczuciu zmienia obraz sytuacji. Gdyby na jej miejscu był facet, to sytuacja jest oczywista - lanie po ryju i do widzenia, natomiast tutaj raz że dziewczyna, dwa że znajoma już kupę czasu... Ja byłem mega w-------y ale dla dobra ogółu wyjazdu nie robiłem afery na ośrodku.
Suma summarum zamierzam z tamtą poważnie sobie porozmawiać jak następnym razem się spotkamy. Żona na początku ogólnie nie widziała w tym takiego problemu jak ja, ale dopiero jak wytłumaczyłem jej mój punkt widzenia to przyznała że faktycznie była lekka przesada.
No i tu pytanie: co myślicie, co sądzicie, jak byście zareagowali i podeszli do sytuacji?
Za komentarze typu mmm trójkącik dziękuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#niewiemjaktootagowac
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mkarweta: ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@mirko_anonim: piersze skojarzenie - " lej ja
@mirko_anonim: a teraz w ogóle zacząłem czytać posta, a co żona ma 6 lat, że sama nie
Pogadałem już z żoną tak jak pisałem we wpisie. Nie, nie boje się ze się puści, a zwłaszcza z nią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pogadać to planuje ale z tamtą żeby takich akcji więcej nie było z jej strony.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
No i ponownie obowiązek spławienia typa należy przede wszystkim do osoby napastowanej. Partner to nie dziecko, którego powinno się chronić 24/7.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta