Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: ja akurat dbam, chociaż w inny sposób niż ktoś mógłby oczekiwać (jeśli w ogóle mógłby cokolwiek oczekiwać od mojego ciała), ale nie robię tego, bo to jakaś karta przetargowa a po prostu dla zdrowia. Tak więc ćwiczę, myję się, czasem użyję kremu jak czuję, że mam suchą skórę itp., staram się jeść zdrowo, ale nie widzę potrzeby w "dbaniu" w kontekście wizualnym - depilacja, jakieś zabiegi, makijaże itd. Moja
  • Odpowiedz
Ja tam wolę myśleć i dobrze zarabiać a dzięki temu nie muszę się przejmować opiniami facetów. Co za tym idzie żyję jak chce i robię co chce oraz daje mi to bezpieczeństwo.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Kwestia proprytetow i czasu. Inaczej dbałam o ciało jako bezdzietna lambadziara, inaczej jako matka dzieciom. Wazniejszy jest dla mnie czas z dziecmi i mężem niz siedzenie na silowni. Regularnie jednak cwicze jogę- żeby ciało było sprawne i mialo siłę. Nie mam kompleksow, wyleczyłam się z nich juz dawno. Zabawne, że kiedy bylam w swoim prime z figura modelki wstydziłam sie większości rzeczy w sobie. Ot, ludzka głupota ;)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
nieprzekupny-patriota-31: Bo dzięki onlyfansom i facetom bez standardów wywaliło hipergamie w kosmos. Ilu ja znam dobrze wyglądających chłopów z lochami 120kg to głowa mała. Ale nie mieli za bardzo alternatyw. A ta ich locha to jeszcze pyskata i ma z 10 adoratorow.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz