Aktywne Wpisy
mkorsov +16
Kontynuuje remont małego domku na rod. Na dach jest położony gont bitumiczny (będzie jeszcze gasior z tego samego materiału). Wiatrownica i pas podrynnowy dają radę i nie będę montować rynien. Wszystko idzie bardzo powoli.
#rod #remontujzwykopem #budujzwykopem
#rod #remontujzwykopem #budujzwykopem
źródło: 1000004749
Pobierz
niegwynebleid +56
na razie wystarczy
działa automatyka i światło. sterowanie z komórki przez tuya bez problemu
#pergola zmontowana właściwie w 99% - pozostaje montaż rolet bocznych, co zajmie pewnie jeden ekstra dzień
wygląda świetnie, pewnie i premiowato
wszystkie części wysokiej jakości - nawet wykończenie dachu od góry tip top z dodatkowymi kątownikami zamykającymi konstrukcję - super
Montaż przedłużony bardzo przez podłączenie elektryki - skorzystałem ze swojego kabla bo mi został ogrodowy, w peszlu, gruby jak... gruby kabel.
działa automatyka i światło. sterowanie z komórki przez tuya bez problemu
#pergola zmontowana właściwie w 99% - pozostaje montaż rolet bocznych, co zajmie pewnie jeden ekstra dzień
wygląda świetnie, pewnie i premiowato
wszystkie części wysokiej jakości - nawet wykończenie dachu od góry tip top z dodatkowymi kątownikami zamykającymi konstrukcję - super
Montaż przedłużony bardzo przez podłączenie elektryki - skorzystałem ze swojego kabla bo mi został ogrodowy, w peszlu, gruby jak... gruby kabel.
źródło: arf3a8
Pobierz

Zaczalem krecic z ładna #ukrainka i jest dobrze, ba, nawet bardzo dobrze. Uprzedzam pytania: ona jest w Polsce ponad 10 lat, pracuje i zarabia okolo 20k w korpo, jak wychodzimy to raz ja jej stawiam raz ona mi, ma mieszkanie(ja tez), wydaje mi sie ze bardzo jej zalezy, nie jest konfliktowa. Dotychczas mialem Polki i tak jak dobrze jestem teraz traktowany nie mialem nigdy, dlatego mój polacki umysł jest w szoku i mysli ze to jakas pułapka,gdzie jest z nimi haczyk? Bo jak nie ma, to wlasnie odpadam z puli walki o polki forever. Ps blisko mi do Chada z wygladu ale mam juz okolo 40stki ona 33 #zwiazki #cudzoziemka
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
One po jakimś czasie pokazują pazury , zaraz mi ktoś powie "polki też " no ale to nie jest to samo bo np to były grubsze akcje typu wyciąganie kasy po jakimś czasie ,
Właśnie to co zauważyłam u ukrianek to to że one nawet będąc starszej daty nie