Wpis z mikrobloga

✨️ Związek z Ukrainką: pozytywne doświadczenia
Zaczalem krecic z ładna #ukrainka i jest dobrze, ba, nawet bardzo dobrze. Uprzedzam pytania: ona jest w Polsce ponad 10 lat, pracuje i zarabia okolo 20k w korpo, jak wychodzimy to raz ja jej stawiam raz ona mi, ma mieszkanie(ja tez), wydaje mi sie ze bardzo jej zalezy, nie jest konfliktowa. Dotychczas mialem Polki i tak jak dobrze jestem teraz traktowany nie mialem nigdy, dlatego mój polacki umysł jest w szoku i mysli ze to jakas pułapka,gdzie jest z nimi haczyk? Bo jak nie ma, to wlasnie odpadam z puli walki o polki forever. Ps blisko mi do Chada z wygladu ale mam juz okolo 40stki ona 33 #zwiazki #cudzoziemka

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 2
pomyślny-przewodnik-52: Ludzie kreują się na kogoś kim nie są, gdy są do bólu idealni i nie widzisz ich słabości -to Red flag. Uważaj na siebie. Może jest ona cudowną osobą i ma szczere intencje, ale może też być manipulantką. Daj sobie czas, ochłoń, bądź uważny i nie rób nic pochopnie. Otwórz się przed nią mówiąc o swoich problemach i słabościach, o tym jakie masz obawy, z czym się zmagasz itp., jeżeli
  • Odpowiedz
Wiem że nie można każdego oceniać tak samo ale słyszałam już trochę historii o nich od różnych facetow i one są na początku zawsze bardzo miłe i szczerze mówiąc nie znam żadnego związku polak ukrainka który by przetrwał
One po jakimś czasie pokazują pazury , zaraz mi ktoś powie "polki też " no ale to nie jest to samo bo np to były grubsze akcje typu wyciąganie kasy po jakimś czasie ,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim podam ci przykłady jak pracowałam ze starszymi polkami i ukriankami , to polki szybko do domu bo obiad trzeba gotować , dzieci poszykowac a ukrianki były wychillowane nigdy nie sprawiały wrażenia że coś 'musza " a dwie z nich nawet miały mężów co im kanapeczki przynosili gdzie żadna polka przez swojego męża obsługiwana na byla
Właśnie to co zauważyłam u ukrianek to to że one nawet będąc starszej daty nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
logiczny-przyjaciel-17: @Linnior88 tu OP, minal miesiac i jest wciaz lepiej niz z kazda Polka z ktorą byłem. Przykro mi to pisać ale kazda z moich trzech byłych dziewczyn z Polski była interesowna, apogeum była jedna ktora mowiła zebym zabrał ją na wakacje bo ona nie ma wiec albo płace albo nie ma wspólnych wakacji wcale, zapłaciłem, a po dwoch miesiacach sama z kolezankami poleciała do turcji i jeszcze focha rzuciła""ale
  • Odpowiedz