Aktywne Wpisy
stawo +413
Chciałbym serdecznie podziękować Polsatowi, a także gościom, których zaprosił do programu "Państwo w państwie" - Wiktorowi Pełczyńskiemu (przedstawiciel kierowców), Marcinowi Taraszewskiemu (były policjant), jak i redaktorom Leszkowi Dawidowiczowi oraz Przemysławowi Talkowskiemu - za utwierdzenie mnie w przekonaniu, że warto wspierać finansowo Konfiturę. Po emisji odcinka programu dotyczącego jeżdżenia samochodem po chodnikach mam jeszcze więcej przekonania i motywacji do pomaganiu Konfiturze w monetyzacji jego działalności. Dziękuję!
#konfitura #samochodoza #
#konfitura #samochodoza #

poranna-sztyca +32
JA JEBE, NIE WIERZĘ
Pół życia szukałem tego arcydzieła, pytałem na tagu, nikt nie miał, teraz na o-------l kliknąłem lipiec 2020 i znalazłem xD
Delektujcie się wszyscy albowiem opus magnum
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
Pół życia szukałem tego arcydzieła, pytałem na tagu, nikt nie miał, teraz na o-------l kliknąłem lipiec 2020 i znalazłem xD
Delektujcie się wszyscy albowiem opus magnum
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
źródło: 1000002819
Pobierz

Ostatnio bardzo spodobał mi się zapach Afnan 9PM, więc postanowiłem go kupić. Z ciekawości zacząłem szukać opinii w internecie, by sprawdzić, co inni o nim myślą i czy również im się podoba.
Spotkałem wiele komentarzy, że ten zapach nie nadaje się na co dzień, a raczej na nocne wyjścia do klubu.
I wtedy zrodzilo się moje pytanie: dlaczego? Może mam słaby gust, ale bardzo lubię mocne i słodkie perfumy - to jedne z moich ulubionych. Gdy chodziłem do liceum, to często w zime używałem właśnie takich perfum i nikt nie miał z tym problemu, nie słyszałem negatywnych komentarzy ani nie zwracano na to szczególnej uwagi.
Czy to coś złego, jeśli będę nimi pachniał codziennie w chłodne dni? jeśli mogłoby to komuś przeszkadzać, to czym właściwie różni się codzienne używanie ich od wyjścia do klubu? W klubie są ludzie z innej planety i im nie bedzie magicznie przeszkadzać, a tym na przystanku do pracy nagle to już tak?
Czy to jest jakaś magia, że w klubie pachną, a w pracy śmierdzą?
Poważnie pytam xD
#perfumy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: 9-pm___220923
PobierzRaczej chodziło o to, że zapach ma dość mocną projekcję i będzie wyraźnie wyczuwalny w tłumie wśród innych zapachów. W chłodniejsze dni może spokojnie służyć jako zapach codzienny. Unikałbym takich mocnych perfum w lato w temperaturze 30 stopni, ponieważ może zmęczyć noszącego jak i również otoczenie. Na jesień/zimę jak najbardziej