Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego nie używać mocnych perfum na co dzień?
Ostatnio bardzo spodobał mi się zapach Afnan 9PM, więc postanowiłem go kupić. Z ciekawości zacząłem szukać opinii w internecie, by sprawdzić, co inni o nim myślą i czy również im się podoba.

Spotkałem wiele komentarzy, że ten zapach nie nadaje się na co dzień, a raczej na nocne wyjścia do klubu.

I wtedy zrodzilo się moje pytanie: dlaczego? Może mam słaby gust, ale bardzo lubię mocne i słodkie perfumy - to jedne z moich ulubionych. Gdy chodziłem do liceum, to często w zime używałem właśnie takich perfum i nikt nie miał z tym problemu, nie słyszałem negatywnych komentarzy ani nie zwracano na to szczególnej uwagi.

Czy to coś złego, jeśli będę nimi pachniał codziennie w chłodne dni? jeśli mogłoby to komuś przeszkadzać, to czym właściwie różni się codzienne używanie ich od wyjścia do klubu? W klubie są ludzie z innej planety i im nie bedzie magicznie przeszkadzać, a tym na przystanku do pracy nagle to już tak?
Czy to jest jakaś magia, że w klubie pachną, a w pracy śmierdzą?

Poważnie pytam xD
#perfumy

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Dlaczego nie używać mocnych perfum na co dzień? Ⓘ
Ostatnio bardzo s...

źródło: 9-pm___220923

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:

Spotkałem wiele komentarzy, że ten zapach nie nadaje się na co dzień, a raczej na nocne wyjścia do klubu.

Raczej chodziło o to, że zapach ma dość mocną projekcję i będzie wyraźnie wyczuwalny w tłumie wśród innych zapachów. W chłodniejsze dni może spokojnie służyć jako zapach codzienny. Unikałbym takich mocnych perfum w lato w temperaturze 30 stopni, ponieważ może zmęczyć noszącego jak i również otoczenie. Na jesień/zimę jak najbardziej
  • Odpowiedz