Aktywne Wpisy

butterfly +101

CzosenWan +168
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

Wczoraj dowiedziałam się, że mogę mieć problemy z płodnością. Póki co muszę wykonać więcej badań i nic nie wiadomo jeszcze do końca, ale oznaki, że coś się dzieje są pewne mimo, że jestem jeszcze młoda. Zaczynam dalsze badania, szukam informacji, suplementów i czego się tylko da i spróbuje to ratować.
Problem polega na tym, że niestety największym marzeniem mojego chłopaka jest zostać ojcem. Spotykamy się tylko od roku ale dużo rozmawiamy o dzieciach i wiem, że on na 100% chce mieć ze mną rodzinę w przyszłości. Powiedziałam mu jak tylko zobaczyłam wyniki. Powiedział, że sobie poradzimy, ale mam obawy. Jeśli się nie uda i okaże się, że nie będę mogła mieć dzieci to on ze mną zostanie, bo wiem, że bardzo mnie kocha ale może będzie przez to w przyszłości nieszczęśliwy.
Póki co nie panikuje i staram się stworzyć jakiś plan ale sytuacja mnie martwi. Jeśli okaże się, że to pewne i nigdy nie będziemy mieć dzieci to co powinnam zrobić?
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: zmienic chlopaka i zyc dalej. Szczesliwiej niz
@mirko_anonim: a) in vitro b) adopcja PS: trzymam kciuki za pomyślne wieści