Wpis z mikrobloga

✨️ Obawy o płodność i relacje
Wczoraj dowiedziałam się, że mogę mieć problemy z płodnością. Póki co muszę wykonać więcej badań i nic nie wiadomo jeszcze do końca, ale oznaki, że coś się dzieje są pewne mimo, że jestem jeszcze młoda. Zaczynam dalsze badania, szukam informacji, suplementów i czego się tylko da i spróbuje to ratować.

Problem polega na tym, że niestety największym marzeniem mojego chłopaka jest zostać ojcem. Spotykamy się tylko od roku ale dużo rozmawiamy o dzieciach i wiem, że on na 100% chce mieć ze mną rodzinę w przyszłości. Powiedziałam mu jak tylko zobaczyłam wyniki. Powiedział, że sobie poradzimy, ale mam obawy. Jeśli się nie uda i okaże się, że nie będę mogła mieć dzieci to on ze mną zostanie, bo wiem, że bardzo mnie kocha ale może będzie przez to w przyszłości nieszczęśliwy.

Póki co nie panikuje i staram się stworzyć jakiś plan ale sytuacja mnie martwi. Jeśli okaże się, że to pewne i nigdy nie będziemy mieć dzieci to co powinnam zrobić?

#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim jeśli adopcja nie wchodzi w grę (bo on albo Ty jesteście temu przeciwni) to wtedy może być różnie w przyszłości i może zostaniecie bezdzietni i szczęśliwi a może brak dziecka Was zniszczy i się rozejdziecie w atmosferze wojny i pretensji
  • Odpowiedz