Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego nie mogę umówić się z piękną dziewczyną?
Z kim spółkują dziewczyny o poziomie urody jak na zdjęciu? Zdarzyło Wam się kiedyś w ogóle chociaż umówić z taką ładną dziewczyną? Mam już prawie 36 lat i w życiu nie udało mi się tak jakbym był niekompatybilny z tym typem urody (szczupła płodna Julka), same takie raczej grubsze i zaniedbane (mimo ze sam jestem szczupły i zadbany). Zastanawiam się z czego to wynika, tak jakby każda miała wgrany ten sam soft. To z kim one się spotykają? Czy po prostu są wiecznymi singielkami? #zwiazki #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Dlaczego nie mogę umówić się z piękną dziewczyną? Ⓘ
Z kim spółkują ...

źródło: 38f35e99ea72f6b9361e3bef70f173c826fbc4ae465c7ef250ddac398b41d5e4

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: to wejdź na jej ig i zobacz kogo obserwuje tylko ostrzegam ten eksperyment może spowodować że gejem zostaniesz

Na żywo mogę się założyć że jest o 3 punkty na 10 brzydsza niż na pierwszy rzut na tym zdjeciu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: w poście wyżej masz fajną szarą myszkę- sprzątaczkę 9/10, tutaj to jest ulany szon który wywołuje u mnie obrzydzenie, naprawdę wam się taka uroda podoba? Szczęśliwie ja mam naturalną blokadę w kierunku tych red flagów.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
wykształcony-narrator-94:

Z kim spółkują dziewczyny o poziomie urody jak na zdjęciu?

Z chadami którzy stanowią 2% populacji.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: z reguły to wysokie patusy, byczki z dobrą twarzą są dla takich targetem docelowym. A, że musisz brać brzydsze od Ciebie to naturalne, zazwyczaj musisz być tak z 2 ligi wyżej żeby budzić zainteresowanie, więc jak jesteś takim średniakiem to dla Ciebie laski 2 może 3 na 10 są odpowiednie. Jak nie jesteś chadem, to nie masz sszans na szczupła i ładną no chyba, że sponsoring
  • Odpowiedz
To z kim one się spotykają? Czy po prostu są wiecznymi singielkami?

@mirko_anonim: oczywiście że nie są "wiecznymi singlelkami" - myślisz że taka laska która ma MASĘ atencji by z tego nie skorzystała nigdy i never?

wystarczy wyjść na miasto i widać wyraźnie, że są przystojniacy różnego autoramentu - wysocy, dobrze zbudowani jest fryzurka i hajs zapewne od rodziców
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: poem tak. Kolejka do takich lasek jest zawsze nieprawdopodobna.
Ja co prawda jestem takim moze 6/10 ale jestem w miare wysoki 185 cm i we w miare wysokie bardzo ladne zawsze celowałem. :)
Jak nie masz duzo hajsu i wygladu to takie laski zdobywa sie poczuciem humoru, inteligencją, bardzo dobrą gadką i odwagą i np. w klubach jeśli dobrze tańczysz.
No i czesto takie laski jak sa na poziomie
  • Odpowiedz