Aktywne Wpisy

ossprime +56
Vox populi, vox tagei. Dniówka przed otwarciem hamburgerów. Hosso, trwaj.
Wołam @NimooZysku bo był chitry na tę wiedzę
#gielda
Wołam @NimooZysku bo był chitry na tę wiedzę
#gielda
źródło: Zrzut ekranu 2026-05-14 o 15.24.12
Pobierz
Luck_89 +92
Czołem Mirki i Mirabelki.
SZKELETAL: zbiórka na Gamefound WYSZTARTOWAŁA!
https://gamefound.com/pl/projects/wypok-games/umieszczenie-gry-szkeletal-na-platformie-steam
Wielu z Was pewnie pamięta SZKELETAL-a (tak, wiem, to już powoli robi się nudne jak flaki z olejem) - czyli wykopową gierkę-satyrę na tzw. polskich "ludologów", posklejaną łącznie w niecałe 3 miesiące (bo przecież, jak wiadomo, każdy potrafi wypuścić giereczkę w pół roku, prawda?). Ten paździerz jest wciąż dostępny za free do ogrania w przeglądarce na itch.io. Oryginalnie wyszedł na prima aprilis, co chyba
SZKELETAL: zbiórka na Gamefound WYSZTARTOWAŁA!
https://gamefound.com/pl/projects/wypok-games/umieszczenie-gry-szkeletal-na-platformie-steam
Wielu z Was pewnie pamięta SZKELETAL-a (tak, wiem, to już powoli robi się nudne jak flaki z olejem) - czyli wykopową gierkę-satyrę na tzw. polskich "ludologów", posklejaną łącznie w niecałe 3 miesiące (bo przecież, jak wiadomo, każdy potrafi wypuścić giereczkę w pół roku, prawda?). Ten paździerz jest wciąż dostępny za free do ogrania w przeglądarce na itch.io. Oryginalnie wyszedł na prima aprilis, co chyba
źródło: Zrzut ekranu z 2026-05-14 15-09-45
Pobierz

Dużo osób wybiera s&p 500 lub all-world, co powiecie na polaczenie FTSE-All world i s&p 500 IT? Miałbym cały świat plus amerykański rynek informatyczny. Chciałbym trzymać to na IKE, jak rozumiem muszę prowadzić to w PLN mimo, że etf są notowane w euro w Niemczech?
#inwestowanie #gielda #xtb #etf
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi