Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego mimo starań w relacjach wciąż czuję się samotny?
Skoro przez cale zycie robilem to co inni i zrobilem tyle co inni lub wiecej zeby miec #rozowypasek ale nadal w wieku 35 lat nikogo nie mam to znaczy ze jestem usprawiedliwiony i moge z czystym sumieniem powiedzidc ze probowalem i zrobilem sszystko co moglem. Nikt nie ma prawa mi niczego zarzucic, to nie moja wina #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
przemyślany-myśliciel-5:
Tak, mnie spotkało coś takiego samego. Po setkach odrzuceń wjechała wyuczona bezradność i akceptacja faktu, że będę sam do końca życia. Teraz gdy mam 40 lat i doszły wymagania, których jest 5, ale nawet tych kobiety nie potrafią spełnić, chyba że 15 letnie, ale u 15latek stary dziad nie ma szans, z resztą nawet gdyby taka mnie chciała, to bym pomyślał, że jedt jakaś zaburzona i pochodzi z patologicznej rodziny
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Przykra sprawa, życie nie zawsze układa się po naszej myśli, może zbyt dużą presję na siebie nakładałeś i w końcu Cię to wypaliło? Czasami gdy nie szukamy kogoś, ale jesteśmy otwarci na innych i wchodzimy z nimi w interakcje, potrafimy przypadkiem poznać kogoś, kto odmieni nasze życie. Bywa i tak, nigdy nic nie jest przesądzone, najciemniej jest przed świtem ()
  • Odpowiedz