Aktywne Wpisy

leonid_bialkow +21
Sophos +5
Najgorszy stan depresji nie wygląda tak, jak myślisz. To nie jest leżenie w ciemnym pokoju z zamkniętymi roletami i „nic nie czuję”. W tym stanie z prawdopodobieństwem bliskim pewności i tak nic sobie nie zrobisz.
Najgorsze jest coś zupełnie innego. Wstajesz rano. Odwozisz dzieci. Idziesz do pracy. Odpowiadasz na maile. Na pytanie „wszystko ok?” rzucasz „ok” i dorzucasz uśmiech, bo tak trzeba.
Z zewnątrz – maszyna działa bez zarzutu. W środku – już dawno
Najgorsze jest coś zupełnie innego. Wstajesz rano. Odwozisz dzieci. Idziesz do pracy. Odpowiadasz na maile. Na pytanie „wszystko ok?” rzucasz „ok” i dorzucasz uśmiech, bo tak trzeba.
Z zewnątrz – maszyna działa bez zarzutu. W środku – już dawno

Skoro przez cale zycie robilem to co inni i zrobilem tyle co inni lub wiecej zeby miec #rozowypasek ale nadal w wieku 35 lat nikogo nie mam to znaczy ze jestem usprawiedliwiony i moge z czystym sumieniem powiedzidc ze probowalem i zrobilem sszystko co moglem. Nikt nie ma prawa mi niczego zarzucic, to nie moja wina #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Tak, mnie spotkało coś takiego samego. Po setkach odrzuceń wjechała wyuczona bezradność i akceptacja faktu, że będę sam do końca życia. Teraz gdy mam 40 lat i doszły wymagania, których jest 5, ale nawet tych kobiety nie potrafią spełnić, chyba że 15 letnie, ale u 15latek stary dziad nie ma szans, z resztą nawet gdyby taka mnie chciała, to bym pomyślał, że jedt jakaś zaburzona i pochodzi z patologicznej rodziny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi