Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +149
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
Pobierz
Wilkbardzonijaki +206
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#zwiazki #tinder Wczoraj spotkałem koleżankę z którą nie rozmawiałem z 3 lata i w pewnym momencie temat zszedł na randkowanie i okazało się, że ona ma Tindera. Zaczęła narzekać, że pomimo 100 randek w ciągu roku nadal nikogo nie poznała. No i ja tak się zacząłem zastanawiać czy rzeczywiście wśród tych 100 chłopa nie było ani jednego sensownego? A może ktoś sensowny pojawia się dopiero przy 200 razie? :D Jeśli tak to z moimi max 10 randkami rocznie czekam mnie jeszcze jakieś 20 lat szukania partnerki xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża.
Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża.
Na pierwszym piętrze wisi tabliczka:
"Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet roboty nie
Niech sobie szuka i wybrzydza dalej. Jestem pewny, że gdyby poznała tam jakiegoś turasa, białego incela z zachodu czy czarnego, to przestała by wybrzydzać i nagle wymagania, które ma dla białych polaków nie miałyby znaczenia.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: typowa kobieta ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: niszczenie kobiecej psychiki przez żyndera: o NASTĘPNE przesunięcie jest supergigachad milioner. Nieważne czy słajpów było 2, 200 czy 213700. Po czym w pewnym momencie budzi się mając 40 lat, 2137 'związków' (= jednorazowych zerżnięć przez chadów, po których następował ghosting) i absolutną niezdolność do stworzenia trwałej relacji z kimkolwiek.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Pomijam onsy, których ogólnie nie szukałem, zawsze byłem otwarty na wiecej ale większość randek byla porazkowa.
Brak charyzmy, fobia, leki, nerwice to codzienność ludzi w internecie. W sumie od dziecka mi to mówili wszyscy starsi znajomi jeszcze z czasow grono i synpatia.