Aktywne Wpisy

Czemu ludzie robią ta sałatkę? Przecież to mdłe, obrzydliwe i całkowicie niesmaczne. Ktoś je to z przyjemnością? Dosłownie to jest najgorsze danie polskiej świątecznej kuchni i ciężko mi wyobrazic sobie coś co to g---o przebija #gotujzwykopem #jedzwykopem
źródło: 1000007009
Pobierzczy lubisz sałatkę jarzynową?
- uwielbiam <3 50.5% (220)
- może być :| 30.7% (134)
- nienawidzę :(( 18.8% (82)
A ta dalej odrzuca rzeczywistość i fakty...
"Sylwia Peretti w nowym wywiadzie z Żurnalistą po raz kolejny otworzyła się na temat śmierci swojego syna, który zginął w wypadku samochodowym. Celebrytka twierdzi, że Patryk znał zasady dotyczące kierowania autem po alkoholu. Stanowczo zaprzeczyła, że jej syn jest mordercą."
Znał zasady kierowania po alkoholu... No faktycznie. Znał też zasady ruchu drogowego.
Jaka
"Sylwia Peretti w nowym wywiadzie z Żurnalistą po raz kolejny otworzyła się na temat śmierci swojego syna, który zginął w wypadku samochodowym. Celebrytka twierdzi, że Patryk znał zasady dotyczące kierowania autem po alkoholu. Stanowczo zaprzeczyła, że jej syn jest mordercą."
Znał zasady kierowania po alkoholu... No faktycznie. Znał też zasady ruchu drogowego.
Jaka

Jestem w swoim pierwszym zwiazku w zyciu, jestesmy razem od 2 lat - wytlumaczcie mi czy tak to powinno wyglądać? Ja generalnie po tych 2 latach nie czuje zadnej wiekszej checi spotkania sie z druga połówką. Z raz na tydzien zupelnie mi wystarczy, a tak to sie nawet ciesze ze sie nie widzimy, bo moge zajac sie soba w tygodniu. Tak samo jak wyjezdzam w delegacje i mnie nie ma z 2 tygodnie - 0 tesknoty z mojej strony. O ile na poczatku czulem faktycznie jakies zaciekawienie druga osoba, tak teraz to sie czuje bez emocjonalnie. Nigdy nie kierowalem sie emocjami w zyciu, a bardziej rozsadkiem, stad uwazam ze jest to normalne ze po czasie uczucia wygasaja, pytanie tylko czy to powinno byc tak szybko?
#zwiazki #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt