Aktywne Wpisy

OscarGoldman +2
Ello chłopaki, mam do was pytanie, czy od kręgosłupa może boleć głowa (dokładnie jak przy nadciśnieniu czyli tył głowy, czasami około uszu, a czasami góra głowy), otóż dużo czasu pracuje przy komputerze, biorę leki na nadciśnienie, ale to było takie średnie nadciśnienie coś w stylu 140/85c, puls około 70, teraz mam leciutko 120/75, puls 65. Przy wysiłku również, wiadomo troche podwyższone, ale zaraz się normuje jak np: skończę biegać, czy po rowerze.

Afrobiker +27
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy ma ktoś tak, że w wieku 35 lat nie może znaleźć sobie dziewczyny, bo go nie interesują dziewczyny powyżej 25 roku życia a z kolei dziewczyny poniżej 25 roku życia nie są zainteresowane takim delikwentem?
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: czyli jest biedny 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
@Basiura89: ale ja Was pytam
@DziadLab: nie mam kontaktu
@StonkaM:
Przecież ona albo nie pracuje albo studiuje więc ma dużo czasu i po co jej przegryw na uop?
Dziewczyna ma życie przed soba, wolnosc to woli przedsiębiorcę z przynajmniej 100k budzetu do przeje miesięcznie i przede wszystkim pracującym 10 godzin tygodniowo
@mirko_anonim: Po 32 roku życia nigdy nie brałem sobie starszej niż 19 lat, dopuszczalne 24 lata. Teraz mam 39 i jest 15
@Chat-Noir: no ale to musisz być wysportowany i kasiasty - inaczej nie ma szans.
@Doktor_PajHiWo: miałem problemy i nie kopnęła.
@smallboobslover: Stary ja jestem rudy. To też jest kotwica na plecach.
A co to za problem zacząć chodzić na siłkę 3-5 razy w tygodniu. Nie rozumiem, w czym problem. Zarobić trochę kasy to też nie jest taki duży kłopot. Nie chodzi o dużą kasę, ale tyle, żeby starczyło.
Tak sobie myślę, że sami kładziecie sobie kłody pod
Poza tym jak jesteś zadbany, uprawiasz sport od dziecka, trochę siłowni i nie niszczyłes się sloncem, praca fizyczna ani nalogami to w wieku 33 lat masz primetime wyglądu
Świat matrymonialny
@Chat-Noir: starczyło na co? Dom z ogrodem w zakresie miasta wojewódzkiego lub w wojewódzkim? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: to prawda, jestem w tym wieku, na apkach miałam ustawione 23-29 widełki. Większość relacji z apek to było 8-10 lat różnicy. Moim zdaniem jest to spoko bo i facet i kobieta są w najlepszym okresie życia. U kobiet w okolicach 30'stki