Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego mężczyzna w wieku 35 lat ma problem z relacjami?
Czy ma ktoś tak, że w wieku 35 lat nie może znaleźć sobie dziewczyny, bo go nie interesują dziewczyny powyżej 25 roku życia a z kolei dziewczyny poniżej 25 roku życia nie są zainteresowane takim delikwentem?

#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
skuteczny-wygrany-64: Chyba nie myślisz że robotnik 35+ może być z laska 25-?

Przecież ona albo nie pracuje albo studiuje więc ma dużo czasu i po co jej przegryw na uop?

Dziewczyna ma życie przed soba, wolnosc to woli przedsiębiorcę z przynajmniej 100k budzetu do przeje miesięcznie i przede wszystkim pracującym 10 godzin tygodniowo
  • Odpowiedz
✨️ Dlaczego mężczyzna w wieku 35 lat ma problem z relacjami? Ⓘ

Czy ma ktoś tak, że w wieku 35 lat nie może znaleźć sobie dziewczyny, bo go nie interesują dziewczyny powyżej 25 roku życia a z kolei dziewczyny poniżej 25 roku życia nie są zainteresowane takim delikwentem?

@mirko_anonim: Po 32 roku życia nigdy nie brałem sobie starszej niż 19 lat, dopuszczalne 24 lata. Teraz mam 39 i jest 15
  • Odpowiedz
Po 32 roku życia nigdy nie brałem sobie starszej niż 19 lat, dopuszczalne 24 lata. Teraz mam 39 i jest 15 lat różnicy między nami. Chłop nigdy nie powinien się spotykać z laską starszą niż 24 lata. Nigdy.

@Chat-Noir: no ale to musisz być wysportowany i kasiasty - inaczej nie ma szans.
  • Odpowiedz
no ale to musisz być wysportowany i kasiasty - inaczej nie ma szans

@smallboobslover: Stary ja jestem rudy. To też jest kotwica na plecach.
A co to za problem zacząć chodzić na siłkę 3-5 razy w tygodniu. Nie rozumiem, w czym problem. Zarobić trochę kasy to też nie jest taki duży kłopot. Nie chodzi o dużą kasę, ale tyle, żeby starczyło.

Tak sobie myślę, że sami kładziecie sobie kłody pod
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
skuteczny-wygrany-64: @smallboobslover: zdziwilbys się. Dziewczynki 16-24 mają liczne daddy issues lub po prostu chcą zobaczyć coś poza rówieśnikiem. Uwielbiają też umięśnionych facetów, bo ich rówieśnicy siła rzeczy nie mogą mieć takiego stażu na siłowni. Na dyskotekach same takim na kolana wchodzą

Poza tym jak jesteś zadbany, uprawiasz sport od dziecka, trochę siłowni i nie niszczyłes się sloncem, praca fizyczna ani nalogami to w wieku 33 lat masz primetime wyglądu

Świat matrymonialny
  • Odpowiedz
Nie chodzi o dużą kasę, ale tyle, żeby starczyło.

@Chat-Noir: starczyło na co? Dom z ogrodem w zakresie miasta wojewódzkiego lub w wojewódzkim? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Poza tym jak jesteś zadbany, uprawiasz sport od dziecka, trochę siłowni i nie niszczyłes się sloncem, praca fizyczna ani nalogami to w wieku
  • Odpowiedz
Poza tym jak jesteś zadbany, uprawiasz sport od dziecka, trochę siłowni i nie niszczyłes się sloncem, praca fizyczna ani nalogami to w wieku 33 lat masz primetime wyglądu

@mirko_anonim: to prawda, jestem w tym wieku, na apkach miałam ustawione 23-29 widełki. Większość relacji z apek to było 8-10 lat różnicy. Moim zdaniem jest to spoko bo i facet i kobieta są w najlepszym okresie życia. U kobiet w okolicach 30'stki
  • Odpowiedz