@mirko_anonim ona tak bardzo zasługuje, że ma tindera i jest sama, żeby zasługiwać xD kabaret. Wbrew pozorom największą polewkę z takich idiotek mają inne, normalne kobiety.
@mirko_anonim kiedyś naprawdę nie wierzyłam że tacy ludzie istnieją ale internet mnie nieco oświecił Mimo że się zaorala sama to na jej obronę powiem że mężczyzn o dziwo z tym samym mentalem nie brakuje
@mirko_anonim styl wypowiedzi jasno sugeruje, że bez dwóch zdań posiadasz ten doktorat i jesteś wysoko postawionym bankowcem. Wcale nie zapiekły Cię przestrzelone słowa julczyska ;)
uprzejmy-mędrzec-79: @kreatywny-marzyciel no i widać, że nie bardzo się w takich środowiskach obracasz ( ͡°͜ʖ͡°) Takich ludzi z parciem na szkło, salony i trzymanie wyimaginowanego imageu prawdziwego specjalisty jest tylko trochę. Spora część za to poza oficjalnymi sytuacjami śmiga na typowego Janusza. Nie wiem czemu, ale dla wielu ludzi jest to nie do pomyślenia.
A jak zdryfujemy w stronę niszy po przeciwnej stronie spektrum wyglądania - to dopiero
Mimo że się zaorala sama to na jej obronę powiem że mężczyzn o dziwo z tym samym mentalem nie brakuje
Ten ciąg myślowy - moja płeć niezależna ode mnie, daje mi prymat na dostanie wszystkiego co najlepsze ze stołu xd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
A jak zdryfujemy w stronę niszy po przeciwnej stronie spektrum wyglądania - to dopiero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: co to ma wspólnego ze statusem? Raczej to do rozrywki dla nudnych korposzczruw którym żona