Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego warto inwestować w gniazdowniki?
Dlaczego nie kupujecie gniazdowniki? #nieruchomosci są tanie. Ot bańka za klitkę do remontu w jakimś Pcimiu Dolnym. Nie to co boomerzy. Oni musieli walczyć ze spekulantami co wykupywali dobro podstawowe #nieruchomosci i brali kredyty na 30 lat. A nieee, czekaj.. oni kupowali za 1 wypłatę działkę budowlaną.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Dlaczego warto inwestować w gniazdowniki? Ⓘ
Dlaczego nie kupujecie ...

źródło: 900k-za-klitke

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim nie wiem co próbowales udowodnić, ale na pewno coś ci nie wyszło.

Sokole Kuźnica to jest środek Borów Tucholskich, piękne miejsce nad zalewem koronowskim, wokół lasy, trasy wycieczkowe, mnóstwo atrakcji naturalnych.
Dla kogoś pracującego zdalnie raj na ziemi, spokój, cisza i piękno przyrody.

Widać, że dom położony na pięknej działce, a jak za taką lokalizację to cena bardzo uczciwa.
  • Odpowiedz
@Shyvana: ale po co ktoś z pracą zdalną ma mieszkać w środku Borów Tucholskich jak może mieszkać w Hiszpanii, nie wiem Wietnamie, Malcie? Oczywiście mówię o prawdziwej pracy zdanej.
  • Odpowiedz
@Shyvana: Ja lubię góry i ciepłe morze. Uwielbiam słońce i ciepełko, jakoś nie widzę sensu mieszkania w środku B. T. gdybym mógł w dowolnym innym miejscu. Nawet nie wiem gdzie te całe Bory są, ale pewnie jakieś zadupie na północy Polski ;)
  • Odpowiedz
@HexenHeretic no ok, fajnie, ty wolisz tak, a ktoś inny inaczej. Po co zadawać dziwne pytania z tezą, skoro wiadomym jest, że ludzie są różni. Jakbym ja miała pracę pozwalająca na życie gdziekolwiek, to taki domek z pięknym ogrodem pomiędzy lasami i jeziorami byłby moim pierwszym wyborem, a nie jakieś Wietnamy.
  • Odpowiedz
no ok, fajnie, ty wolisz tak, a ktoś inny inaczej. Po co zadawać dziwne pytania z tezą, skoro wiadomym jest, że ludzie są różni.

@Shyvana: Rzeczywiście możnaby uznać mój wpis za p-----------e na siłę na zasadzie "czemu lubisz chleb ze smalcem skoro ja nie lubię?" gdyby nie to, ze jednak to ty uzasadniasz cenę tej nieruchomości tym, ze jest w środku lasu w Polsce co dla mnie i pewnie wielu
  • Odpowiedz