Aktywne Wpisy

Fajlip1111 +36
Rura zaczyna pokazywać się z bardzo niefajnej strony. a widze ze na tym tagu bardziej jechany jest krystian niż egoistka który mysli tylko zeby dzień czy dwa dłużej opalić sobie dupsko. Bądźcie troche bardziej sprawiedliwi i doceńcie troche bardziej Krystianka bo to dobry chłopak jest. Przeźroczysty ale dobry
#hotelparadise
#hotelparadise

Fajlip1111 +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Dlaczego nie kupujecie gniazdowniki? #nieruchomosci są tanie. Ot bańka za klitkę do remontu w jakimś Pcimiu Dolnym. Nie to co boomerzy. Oni musieli walczyć ze spekulantami co wykupywali dobro podstawowe #nieruchomosci i brali kredyty na 30 lat. A nieee, czekaj.. oni kupowali za 1 wypłatę działkę budowlaną.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: 900k-za-klitke
PobierzSokole Kuźnica to jest środek Borów Tucholskich, piękne miejsce nad zalewem koronowskim, wokół lasy, trasy wycieczkowe, mnóstwo atrakcji naturalnych.
Dla kogoś pracującego zdalnie raj na ziemi, spokój, cisza i piękno przyrody.
Widać, że dom położony na pięknej działce, a jak za taką lokalizację to cena bardzo uczciwa.
A po co ktoś ma mieszkać w Hiszpanii albo Wietnamie, skoro może w pięknych Borach Tucholskich?
@Shyvana: Rzeczywiście możnaby uznać mój wpis za p-----------e na siłę na zasadzie "czemu lubisz chleb ze smalcem skoro ja nie lubię?" gdyby nie to, ze jednak to ty uzasadniasz cenę tej nieruchomości tym, ze jest w środku lasu w Polsce co dla mnie i pewnie wielu