✨️ Refleksje na temat simpowania i relacji międzyludzkichⒾ Dzień dobry wikop,
Chciałem się podzielić moimi przemyśleniami dot. #zwiazki i #tinder, bo ostatnio widzę ogromny ruch na wikop. Muwi się o hipergami #polka i o #blackpill a mam wrażenie, że ludzie, a szczególnie wykopki zapomniały o simpowaniu i jaką to ma skalę w prawdziwym świecie. Wiadomo, przykłady które podam to tylko przykłady, ale, ostatnio w pracy jedna koleżanka poznała jakiegoś losowego typa i zabrał ją na szkolenie na śmigłowca za darmo. Typ co jej nie znał wcześniej, tak po prostu w pierwszy lepszy weekend. W poprzedniej robocie była jedna dziewczyna co nie miała furki, to chłopy codziennie się prześcigały, żeby ją podwieźć, kłócili się tylko kto lepszy samochód. To tak jak będąc mirasem dostawał rano telefon z bmw czy może chcesz za darmo przez tydzień potestować ich samochód, a 2h później dzwoni mercedes. Wiadomo, że potem nie tylko nie myślał o kupnie samochodu, ale tym bardziej o kupnie skody czy forda, albo w ogóle byś zaczął po pewnym czasie unikać samochodów i blokować te numery. Więc niestety im dłużej się całej sytuacji przyglądam, tym dłużej przekonuje się, że to chłopy chłopom ten los gotują przykry.
@mirko_anonim czyli tak, frajerzy psują rynek a norniki na tym cierpią. Mnie pociesza jedno. Ewolucja sobie poradzi, tylko szkoda tego straconego pokolenia
@mirko_anonim Parę razy słyszałem od kobiet z apek, że typy nieraz wyskakują z blikiem za samo to, żeby odpisywała xd
Gadałem też kiedyś z erotancerką (praca bez keksu) i mówiła, że ciągle ktoś bookuje z nią szampana, żeby się po prostu wyżalić na samotność lub czasem żonę.
odpowiedzialny-człowiek-78: Nie wiem gdzie ty pracujesz ale nigdy na żywo nie spotkałem się z takim simpowaniem ani nawet lekkim. Może pracujesz w jakimś dziwnym miejscu? Wgl czemu wy w pracy macie takie bliskie stosunki że ktoś kogoś podrywa czy simpuje xd? Brzmi jak bait
życzliwy-znawca-88: @Derpinardus a to jest chyba najgorsze, że min połowa tych simpujacych gosci ma żonę i dzieci. Eh niestety żyjemy w czasach egoizmu i debilizmu. Ludzie sami krzywdzą swoje dzieci i mają to głęboko
artystyczny-kreator-39: Pracuję w dużej państwowce. Już w 2/3 robotach takie sytuacje są częste. W pierwszej nie było, a co ciekawe był to trochę kołchoz. Mam wrażenie że im większa kasa w firmie tym bardziej się scenariusz powtarza
Dzień dobry wikop,
Chciałem się podzielić moimi przemyśleniami dot. #zwiazki i #tinder, bo ostatnio widzę ogromny ruch na wikop. Muwi się o hipergami #polka i o #blackpill a mam wrażenie, że ludzie, a szczególnie wykopki zapomniały o simpowaniu i jaką to ma skalę w prawdziwym świecie. Wiadomo, przykłady które podam to tylko przykłady, ale, ostatnio w pracy jedna koleżanka poznała jakiegoś losowego typa i zabrał ją na szkolenie na śmigłowca za darmo. Typ co jej nie znał wcześniej, tak po prostu w pierwszy lepszy weekend. W poprzedniej robocie była jedna dziewczyna co nie miała furki, to chłopy codziennie się prześcigały, żeby ją podwieźć, kłócili się tylko kto lepszy samochód.
To tak jak będąc mirasem dostawał rano telefon z bmw czy może chcesz za darmo przez tydzień potestować ich samochód, a 2h później dzwoni mercedes. Wiadomo, że potem nie tylko nie myślał o kupnie samochodu, ale tym bardziej o kupnie skody czy forda, albo w ogóle byś zaczął po pewnym czasie unikać samochodów i blokować te numery.
Więc niestety im dłużej się całej sytuacji przyglądam, tym dłużej przekonuje się, że to chłopy chłopom ten los gotują przykry.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Gadałem też kiedyś z erotancerką (praca bez keksu) i mówiła, że ciągle ktoś bookuje z nią szampana, żeby się po prostu wyżalić na samotność lub czasem żonę.
Tak że trochę się nie dziwię, że jest jak jest.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰