Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego płacimy za wejście do klubów w Warszawie?
Miruny co sie stało, że trzeba płacić za wejście pod chmurką do #newonce #warszawa od początku sierpnia? 20 zl by móc tańczyć na gołym placu w pizgawicy? xd
#kluby #clubbing #impreza #julka

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JonaszSynGrazyny: generalnie w większości klubow w Europie się płaci za wejscie ale czesto (choć nie zawsze) w cenie wejścia dostaje się welcome drink. Zapewne chodzi o podatki i to takie delikatnie obejście ich
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Z prostej przyczyny, ludzie tam robili chlew, za który obciążał administrator budynku lokale. Teraz się pokapowali, że to się nie opłaca i zaczęli cisnąć lokale by same ogarniały to co robią ludzie bo już było za dużo. Bileciki to sposób kontroli liczby ludzi
  • Odpowiedz
moje klubowanie (co prawda w wawie niezbyt często) to lata 99 do 2018/19 i zawsze wejście się płaciło. Pod gołym nie była to jakaś reguła ale nie było też zawsze za free

@JonaszSynGrazyny: Ma rację. @mirko_anonim Za takie wejścia to się chyba w większości klubów płaciło (nie wiem bo dawno nie byłem). Do tego jak napisal @zdrajczyciel ludzie często w takich modnych miejscach trochę kojarzonych ze starsza gimbazą
  • Odpowiedz