Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: każdy człowiek jest inny i ma inną perspektywę. Może dlatego że jestem niski, może dlatego, że nie wyglądam groźnie, całe życie mało kto traktuję mnie poważnie (zazwyczaj jeżeli ktokolwiek mnie traktował poważnie to moi kierownicy i współpracownicy). W życiu prywatnym od zawsze wygląda to tak samo - mam trochę typ urody "ładnego chłopca" i każda dziewczyna do tej pory traktowała mnie albo jak dziecko albo jak maskotkę (związek na
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zagadywanie przypadkowych osob na żywo to najgłupsza porada dla przegrywa, nawet takiego wysokofunkcjonujacego. Naraża się go na niezliczoną liczbę odmów, nieprzyjemnych komentarzy, żenujących i niebezpiecznych sytuacji. Widząc atrakcyjną kobietę nie wiemy czy jest z kimś w związku, jaki jest jej status społeczny, czy mieszka w tym miejscu czy jest tylko przejazdem. Na internetowym profilu można to wszystko sprawdzić i uniknąć 80% bezsensownych podejść. Są lepsze strony do podrywu, bez
  • Odpowiedz
@Quashtan: Cd.
Większość ludzi jest tak k------o nudna, że po prostu stracisz po tym challengu jakiekolwiek chęci do dalszego rozwijania znajomości bo znasz schemat.
Zniszczę ci twój wyidealizowany obraz rzeczywistości ale jacy ludzie są online to tacy są również w realu, a egoistami byliśmy, jesteśmy i będziemy - interakcja musi się nam przede opłacać. Ponadto twój stan samopoczucia jest zależny od ciebie i twoich umiejętności rozpoznania i nazwania emocji więc to
  • Odpowiedz