Wpis z mikrobloga

✨️ Protipy dotyczące uwodzenia i budowania relacji
Jakie są Wasze ulubione, wygodne i jednocześnie efektywne protipy dot. uwodzenia i budowania relacji - takie drobne kroki/sztuczki/teksty/zachowania, które się szczególnie przydają?

Wiadomo, że jeżeli chodzi o #randki i #zwiazki z #rozowepaski, to blackpillowcy mają najwięcej racji - w 80% liczy się trójka: wygląd > dynamiczność > status. To powiedziawszy, jeśli nam się poszczęściło na genetycznej loterii i spełniamy pewne (niestety, stale rosnące) wymagania w tych obszarach i trafiamy na kogoś już zainteresowanego, to takie dodatki wiele dają. #pytanie #redpill #blackpill #pua #podrywajzwykopem #uwodzenie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Protipy dotyczące uwodzenia i budowania relacji Ⓘ
Jakie są Wasze ul...

źródło: 1*wFrElv4KTMO-SlvWgd6_mQ

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: raczej mężczyzn, co są w związkach xD

Ogólnie związki zaczynają się w sytuacjach nierandkowych. Nie potrzeba do tego aplikacji randkowych, tylko przebywania między ludźmi. Ja mojego chłopa poznałam w grze online. Zaczęło się od wspólnej gry i rozmów, na różne tematy. Wcale w tym nie było randkowania/flirtu. Tak naprawdę to się rozwijało naturalnie. I chyba tak powinno być - poznajesz osobę i z czasem, oboje, chcecie, aby relacja weszła
  • Odpowiedz
@matka_boska_w_klapie: nie. Ani mój mąż nie jest mega przystojniakiem ani ja nie wyglądam jak modelka. Dwoje przeciętnych ludzi. Podobamy się sobie nawzajem, ale wiemy też, że po świecie chodzi wiele osób obojga płci atrakcyjniejszych od nas.
I oboje uważamy, że uroda to słaba inwestycja. Najszybciej przemija. Ważniejsze są wspólne hobby, te niewspólne, o których sobie opowiadamy, kolejne tematy do rozmów i to, że nadal chcemy i lubimy spędzać ze sobą
  • Odpowiedz
@matka_boska_w_klapie: skąd mam wiedzieć co rozumiesz przez wygląd, skoro teraz pod niego podciągasz też kondycję psychiczną? XD

I co z włosami? Mój chłop ma zakola, miał jak już się poznawaliśmy. Zęby? Wystarczy zachowywać higienę i o nie dbać, tak jak o całą resztę - nikt nie chce się zadawać z brudasem, nawet w sytuacjach nierandkowych i w kontekście osób tej samej płci. Nie każdego stać na aparat ortodontyczny.
  • Odpowiedz