Aktywne Wpisy

KitaxKita +251
Robol +226
Najbardziej w tej ODDOLNEJ inicjatywie lubię to, że łatwogang streamuje ze skromnej ODDOLNEJ mikrokawalerki 30m na skromnej ODDOLNEJ dzielnicy Warszawy, Pradze, a jego mamą jest ODDOLNA księgowa niszowej i oddolnej firmy deweloperskiej. Sam łatwogang wcześniej nikomu nieznany ledwo wiązał koniec z końcem ODDOLNIE i pro publico bono pomagając takim ODDOLNYM muzykom jak Quebo czy Roxi. Na jego streamie pojawiają się ODDOLNI celebryci, szczególnie ci, którzy się skompromitowali reklamowaniem ODDOLNEJ giełdy kryptowalut #

Zawsze chorowałem na Omegę Seamaster ale ceny tejże zaczynają się od ok. 30tys. Ale znalazłem coś podobnego co też spełnia moje oczekiwania. a przy tym jest tańsze o ok. 10tys.
Te dwa zegarki:
https://wkruk.pl/zegarki/tag-heuer/zegarek-tag-heuer-aquaracer-professional-300-date-4
https://wkruk.pl/zegarki/tag-heuer/zegarek-tag-heuer-aquaracer-professional-300-gmt-2
Co myślicie i który z tych dwóch? Razi mnie jedynie ten dwunastokątny bezel, w Omedze jest okrągły. Oczywiście Omegi jeszcze nie skreślam ale trochę boli wydatek dodatkowych 10tys.
To będzie mój pierwszy poważny zegarek. I chciałbym zapytać jeszcze o proces zakupu. Link oczywiście przykładowy, ale mam tu pewność sklepu. I mogę odebrać osobiście co też jest dla mnie plusem. Tylko czy jest możliwość przymiarki wcześniej? Jak wyglądają tak wysokie transakcje. Mam przyjść z gotówką? Proszę o wszelkie rady.
U----i nie wchodzą w grę.
#zegarki #zegarkiboners #watchboners
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Tyle, że to twój gust i twój wybór masz tu w dobrej cenie:
Kraff.pl -17% vs kruk
Omegi też mają tańsze i możliwość rat
jak chcesz kupować w kruku to poszukaj kogoś, kto jest w ich "klubie dla przyjaciół", 10% zniżki to zawsze będzie parę stówek taniej ;)
W W.Kruk nawet na stronie chyba można umówić przymiarkę w
W wypadku zegarków nie warto, jeśli są w zasięgu, to brać. Realnie zniżki powinieneś dostać na oba jakieś -15% (więcej na Taga) od ceny z metki sklepowej. Sklep Kraff też polecam.
Mi np jeśli chodzi o nurki podobają się SEIKO 62mas ale nigdy nie kupiłbym takiego jako alternatywę dla omegi czy rolexa tylko dlatego że
@IV_RP: Kartą ale wiem, ze są jakieś limity. Jak meble kupowałem to mogłem zmienić do jakiejś kwoty, powyżej to już coś tam nie działało, nie pamiętam, to było z 15 lat temu. Po prostu nie wiem czy takie kwoty jak 20-30tys można płacić do ręki.
Inna sprawa to nie wiem jeszcze gdzie będę kupował. Czy to dobry pomysł
Zobacz chrono24 jako odnośnik
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
No i waga: Tag 167,8 gramów, Omega 194,9 gramów. Też spora różnica na korzyść Taga.
Przymiarka obu obowiązkowa, bo może wyleczysz się z Omegi lub z Aquaracera
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰