Aktywne Wpisy

kolicuch +219

oink_oink +6
#nieruchomosci #budujzwykopem #remontujzwykopem
Jak kupujecie dom, to jak byscie sie zabezpieczyli zeby nie trafic na takiego co ja, ktory ma dach dziurawy jak ser szwajcarski.
Przed kupnem byscie wpadli na pomysl zeby jakos to sprawdzic jak sprzedajacy Was zaklina ze wszystko funkiel nowka niesmigana i wszystko pico belo ?
Ps. sprawa jest w sadzie, bo sprzedajacy stwierdzil ze nie bedzie odbieral telefonow, czy to moich czy
Jak kupujecie dom, to jak byscie sie zabezpieczyli zeby nie trafic na takiego co ja, ktory ma dach dziurawy jak ser szwajcarski.
Przed kupnem byscie wpadli na pomysl zeby jakos to sprawdzic jak sprzedajacy Was zaklina ze wszystko funkiel nowka niesmigana i wszystko pico belo ?
Ps. sprawa jest w sadzie, bo sprzedajacy stwierdzil ze nie bedzie odbieral telefonow, czy to moich czy
źródło: image
Pobierz

Photofeeler to jeden wielki scam, nie dajcie sie na to nabrac. Podejrzewalem to od poczatku ale wczoraj zweryfikowalem. Kupilem 40 credytow i dalem sie ocenic 40 kobiet. Wrzucilem zdjecie takie z usmiechem, nieprzerabiane ale technicznie ok bo robione przez fotografa ale nie jakies super korzystne i nie przerabialem go w zadnym programie. Wyniki sa na screenie, wszystko powyzej 9 a jestem typem co ma powyzej 30 lat i za reke nie trzymał. Po prostu jak im zaplacisz to jakis algorytm AI Cie oceni, ewentualnie jakas Filipinka. Nie polecam #photofeeler #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: IMG-7464
PobierzJa w Polsce 0 par na tinder czy badoo. Albo wręcz skrajnie rzadko.
W Azji to czuje sie jak król. Nie powiem ze dostaje od każdej osoby parę, ale można serio odbudować swoje poczucie wartości. A co ciekawe, często słyszę ze im sie podoba moj garbaty nos. Tutaj kanon piękna jest zupełnie inny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰