Aktywne Wpisy

mariusz95gd +152
Stało się mireczki, miarka się przebrała i zgłosiłem się sam na leczenie uzależnień. Rodzina ma mnie gdzieś, ale jakoś dam radę. Nie chcę już nikogo ranić swoim pijaństwem, może będzie lepiej jak zobaczą, że chcę wygrać z nałogiem. Pozdrawiam wszystkich ze słynnego Srebrzyska. Mogę zdawać relacje, jeśli ktoś będzie chciał to czytać. Nie jest lekko.
#alkoholizm #gdansk #szpitalpsychiatryczny #szpital #f1
#alkoholizm #gdansk #szpitalpsychiatryczny #szpital #f1
źródło: temp_file2908420173581766068
Pobierz
Auto sprawne mechaniczne ale nie odpala. Bezawaryjne XDDD #motoryzacja
źródło: IMG_9401
Pobierz

Photofeeler to jeden wielki scam, nie dajcie sie na to nabrac. Podejrzewalem to od poczatku ale wczoraj zweryfikowalem. Kupilem 40 credytow i dalem sie ocenic 40 kobiet. Wrzucilem zdjecie takie z usmiechem, nieprzerabiane ale technicznie ok bo robione przez fotografa ale nie jakies super korzystne i nie przerabialem go w zadnym programie. Wyniki sa na screenie, wszystko powyzej 9 a jestem typem co ma powyzej 30 lat i za reke nie trzymał. Po prostu jak im zaplacisz to jakis algorytm AI Cie oceni, ewentualnie jakas Filipinka. Nie polecam #photofeeler #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: IMG-7464
PobierzJa w Polsce 0 par na tinder czy badoo. Albo wręcz skrajnie rzadko.
W Azji to czuje sie jak król. Nie powiem ze dostaje od każdej osoby parę, ale można serio odbudować swoje poczucie wartości. A co ciekawe, często słyszę ze im sie podoba moj garbaty nos. Tutaj kanon piękna jest zupełnie inny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰