Wpis z mikrobloga

✨️ Czy Photofeeler to oszustwo? Moje doświadczenia
Photofeeler to jeden wielki scam, nie dajcie sie na to nabrac. Podejrzewalem to od poczatku ale wczoraj zweryfikowalem. Kupilem 40 credytow i dalem sie ocenic 40 kobiet. Wrzucilem zdjecie takie z usmiechem, nieprzerabiane ale technicznie ok bo robione przez fotografa ale nie jakies super korzystne i nie przerabialem go w zadnym programie. Wyniki sa na screenie, wszystko powyzej 9 a jestem typem co ma powyzej 30 lat i za reke nie trzymał. Po prostu jak im zaplacisz to jakis algorytm AI Cie oceni, ewentualnie jakas Filipinka. Nie polecam #photofeeler #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Czy Photofeeler to oszustwo? Moje doświadczenia Ⓘ
Photofeeler to je...

źródło: IMG-7464

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: byś sie zdziwił.
Ja w Polsce 0 par na tinder czy badoo. Albo wręcz skrajnie rzadko.
W Azji to czuje sie jak król. Nie powiem ze dostaje od każdej osoby parę, ale można serio odbudować swoje poczucie wartości. A co ciekawe, często słyszę ze im sie podoba moj garbaty nos. Tutaj kanon piękna jest zupełnie inny
  • Odpowiedz
@WodaPitnaJest: Nie trzeba. Użytkownicy normalnie oceniają sobie nawzajem zdjęcia za darmo. Trzeba oceniać innym zdjęcia, aby swoje zdjęcie było im wyświetlane. Bez tego zdjęcie przestaje być wyświetlone. Jak nie chce się głosować, to można wtedy zapłacić za ileś głosów i wtedy można też wybierać filtry jak wiek czy nawet płeć.
  • Odpowiedz