Wpis z mikrobloga

✨️ Zdalna praca z wysokimi zarobkami - moje doświadczenia
Powiem jedną rzecz. Praca zdalna z 5-cyfrowymi zarobkami to najlepsza rzecz na świecie. Pamiętam jak zaczynałem karierę to pracowałem stacjonarnie zarabiając ledwie średnią krajową. To był koszmar. Praca w biurze, odliczanie w sklepie co kupić, czasami mobbing, pracownicy narzekający że założyli rodzinę z wpadki oraz na spłacanie kredytu. Koszmar który na szczęście minął i można połączyć pracę z życiem osobistym oraz załatwiając sprawy nie martwiąc się o ceny jakichkolwiek produktów. Dodatkowo można pracować z dowolnego miejsca na ziemi. Doceniam i szanuję.

#pracbaza #programista15k #programista25k #pracait #pracazdalna

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 10
nieugięty-przyjaciel-79: Spoko, ale szkoda że już to się kończy. W IT nie dość że powrót do biur, to jeszcze ciągle zwolnienia i brak ofert pracy, przez co wielu moich znajomych pokończyło na TIRach, czy nawet niektórzy ciut mniej ogarnięci jako kasjerzy w Lidlu czy dostawcy pizzy. Eldorado się skończyło.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Czy ja wiem. Jest ogólne spowolnienie na świecie, które niektórzy nazywają kryzysem.
Jak dla mnie to wynika to głównie z drogiego długu i niepewności na świecie.
Obniżki stóp procentowych w Stanach we wrześniu są obecnie wyceniane jako niemal pewne.
Zacznie się dodruk pieniądza. Może nie na taką skalę jak po pandemii, ale zdecydowanie wiele branż odbije, w tym IT.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim IT w Polsce w obecnej skali już się nigdy nie powtórzy i będzie tylko gorzej; oczywiście topka i pasjonaci się uchowają zawsze, ale jako powszechna robota - bez szans; ostatni zgasi światło
  • Odpowiedz
Tylko na tym portalu jest kryzys w IT, osobiście go nie zauważyłem.

@mirko_anonim:

Tylko na tym portalu jest kryzys w IT, osobiście go nie zauważyłem.

Tam jest nieludzki lament już, Wykop to jest nic przy tym. Chyba jednak coś jest na rzeczy wobec tego.
  • Odpowiedz