Aktywne Wpisy

#mecz mam 26 lat. Dopiero się skapnąłem że to jest Zagłębie Lubin, a nie Zagłębie LubLin xdddd

TestoDepot +103
Co prawda nie z #garsoniera, ale z jakiegoś forum o dość podobnej tematyce (nie wiem dokładnie jakie to forum, znalazłem tego screena w starych zbiorach). Jak widać już dwadzieścia lat temu wiele div to były oszukistki i były narzekania na zgodność rzeczywistego serwisu z ofertą, to znak czasów nie tylko teraźniejszych ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#thebestofgarso #heheszki #divyzwykopem
#thebestofgarso #heheszki #divyzwykopem
źródło: comment_1635939681amHbd2kK95tPWkLtReXs04
Pobierz

@whos_your_daddy_snakegirl: problem w facetach jest taki, że ten najchetniej od razu by spytał czy da mu numer, albo
Facet pyta o numer, bo szanuje swój czas i energię. Nie jest na świecie po to, żeby dostarczać darmowej rozrywki i "budować vibe" z nadzieją, że łaskawie kobieta pozwoli mu postawić sobie kolację. Chce przejść do sedna na spotkaniu albo przez telefon, a nie odstawiać teatrzyk.
@mirko_anonim: nie ma czegoś takiego, co najwyżej wchodzi efekt przyzwyczajenia. nie ma czegoś takiego ze gdy laska polubi faceta to nagle zacznie ją kręcić jego niski wzrost, mały naganiacz czy cofnięty podbródek.
@razdwatrzy55: niezłą żeś projekcie z-----ł. przecież beciaki długo zabierają się do sprawy i ich, oraz tych "dobrych" gości o których pisze OPka, ten problem nie dotyczy.
"Synu, facet moze byc tylko troche ladniejszy od diabla i to wystarczy"
Jestem mu wdzieczny za te slowa. Tak samo mojej Mamie, Siostrze i Babciom, ze moglem dorastac w szczesliwej, kochajacej sie rodzine, gdzie bylo pelno wartosciowych kobiet. Gdy potem czytam blackpillowe madrosci to mam dysonans. A przez tag "przegryw"
@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno: jaki dysonans?
To nie są rady, a obserwacje, że łatwiej przejść z koleżeństwa do związku, niż z sukcesem podbijać do obcej osoby w celach
A wg mnie jest i liczy się też regularna ekspozycja (ktoś przy jednorazowym spotkaniu albo zobaczony tylko na zdjęciu może nie wywrzeć wrażenia, przy częstszych spotkaniach - owszem). Oczywiście nie zadziała to zawsze i w każdym przypadku.
Uważam jednak, że naprawdę wielu mężczyzn może się komuś spodobać, a nie tylko te kilka-kilkanaście procent, o jakich się tutaj
@fishery wiem, że nikogo tu do niczego nie przekonam, ale czasem lubię poczytać zupełnie inną perspektywę i próbować zrozumieć, skąd ona się