To oczywiście formalność, ale warto wspomnieć że jesteś nic nie wartym narcystycznym śmieciem okłamującym żonę - teoretycznie najbliższą Ci osobę. Lubisz mieć pluga w tyłku? Zakończ relację z żoną, wtedy idź do Anastazji.
Chciałoby się mieć ciastko i zjeść ciastko. Wartości masz jak jakaś karyna spod bloku. Fuj.
✨️ Autor wpisu (OP): @gorobei Akurat nie bait. Prawdziwa historia. I coś czuję że z------m, bo to mogła być laska mojego życia. Ale chyba nie mam jak aby skończyć z żoną.
@mirko_anonim No bardzo żonę kochasz, skoro po kryjomu jej robisz takie świństwa. xD Socjopatia na pełnej. Potem będzie płacz pt. no jak ona mogła się ze mną rozwieźć i zabrać majątek.
Jeżeli żona daje Ci raz na 3 miesiące i to z „ litości” to co mam zrobić?
Powiedzieć, że chcesz się rozstać z tego powodu. Jeśli to nie sprawia, że coś się zmienia na lepsze, to faktycznie się rozstajesz. I dopiero wtedy posuwasz inne.
Raz w dupę to nie pedał a po trzech się zeruje XD
Kur*a jak nisko człowiek może upaść 🙆
Chciałoby się mieć ciastko i zjeść ciastko. Wartości masz jak jakaś karyna spod bloku. Fuj.
2/10, bo odpisałem na bait.
Myślę, że to już nie zależy od niego.
@mirko_anonim: teraz módl się żeby ona skończyła relację z tobą.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Akurat nie bait. Prawdziwa historia. I coś czuję że z------m, bo to mogła być laska mojego życia. Ale chyba nie mam jak aby skończyć z żoną.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Potem będzie płacz pt. no jak ona mogła się ze mną rozwieźć i zabrać majątek.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Powiedzieć, że chcesz się rozstać z tego powodu. Jeśli to nie sprawia, że coś się zmienia na lepsze, to faktycznie się rozstajesz. I dopiero wtedy posuwasz inne.