Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim nie mówie że to niemożliwe żeby znaleźć babe, ale z pewnością trudne. Jeśli nie poznasz partnerki w naturalny sposób (studia, praca) to rzeczywiście trudno znaleźć jakąś odpowiednią. Kiedyś widziałem statystyki, że w Polsce jest 100k więcej mężczyzn w wieku 20-40 lat niż kobiet. Stąd wynikają sytuację które opisałeś, chociażby że na kursie tańca obracasz instruktora a nie loszki. Tinder i inne aplikacje randkowe jeszcze to podkręcają, kobiet jest mniej więcej
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 8
✨️ Autor wpisu (OP): @jim_carrey
Wygląda na to, że nie mogę założyć rodziny ani ożenić się, co sprawia, że czuję się skazany na samotność. Chodziłem do technikum gdzie nie ma dziewczyn, na studiach też ich nie było w pracy też nie ma... Mam przyjmować leki od psychiatry, które pomagają radzić sobie z samotnością? Może powinienem kupić psa, ale obawiam się, że usłyszę komentarze o tym, jak dzisiejsi mężczyźni są beznadziejni,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim przede wszystkim mordo, przestań przejmować sie co sądzą inni, albo co śmieszki z reddita piszą. To twoje życie, może poznasz kobietę i założysz z nią rodzinę a może będziesz mieszkał z psem. Nikogo poza tobą nie powinno to obchodzić. Dziś zewsząd opinia publiczna stara się narzucić nam co mamy myśleć, co jest dobre a co be. Jeśli chcesz rzucić wszystko i wyjechać w Bieszczady, jeść szyszki i chodzić nago po
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Dzisiaj bez Tindera jak bez ręki. Wszystko przeniosło się do internetu, od administracji po relacje międzyludzkie. Jak nie możesz nikogo poznać na Tinderze - over.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim

To, czego normictwo wobec kobiet zabrania robić, czyli takie p--------y w stylu "nie zagaduj kobiet w pracy" jest skierowane do ludzi, którzy nie są atrakcyjni, bo wtedy są creepami. Jeżeli jesteś atrakcyjny to pożądane jest zagadywanie gdziekolwiek, w jakiejkolwiek sytuacji, nawet na pogrzebie matki zagadywanej.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
zaradny-entuzjasta-53: Myślę, że za dużo myślisz... Chcesz zagadać kasjerkę, to zagadaj, co Cię obchodzi opinią innych... Drogie perfumy czy osobisty stylista to nic złego, pytanie czy robię to dla siebie czy innych? Chcesz być szczęśliwy, szukaj kogoś kto Cię zaakceptuj i polubi jakim jesteś, a nie postać która kreujesz... Jak szukasz normalnej kobiety, a nie materialistaki to nie zaczynaj od tego, że masz mieszkanie, samochód, oszczędności i brak kredytów... To ważne,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
skrupulatny-kronikarz-19: Cóż, ludzie przecież wymyślili właśnie specjalne miejsca gdzie single przychodzą na tańce i sie zapoznają pary. To się nazywa klub muzyczny/dyskoteka.

Ludzie specjalnie wcześniej wypoczywają, szykują ubranie i dobry nastrój, a potem przychodzą tam pachnący poznać innych ludzi płci przeciwnej

Jakim cudem Ci to umknęło?
  • Odpowiedz