Aktywne Wpisy

Agresywna_Szyba +304
to się k---a nie dzieje xDddd pewnie u lewych w mieszkaniu też zajmuje ulubiony fotel bobercika
#cuckold #cuckoldystan #lewandowski #mecz
#cuckold #cuckoldystan #lewandowski #mecz
źródło: 1000017334
Pobierz
FrasierCrane +89
Widzę w #krakow z #referendum stabilnie. To już nie tylko sam Prezydent zniechęca do demokratycznego aktu, ale też radni xD. Mogli dać czerwone mordy i rogi jak TVPiS Tuskowi swego czasu, ale i tak piękne straszenie. Żeby to jeszcze była zachęta do konkretnej opcji w referendum, a nie zniechęcanie... "Demokraci"
#sct
#sct
źródło: demokracja
Pobierz

Wygląda na to, że nie mogę założyć rodziny ani ożenić się, co sprawia, że czuję się skazany na samotność. Chodziłem do technikum gdzie nie ma dziewczyn, na studiach też ich nie było w pracy też nie ma... Mam przyjmować leki od psychiatry, które pomagają radzić sobie z samotnością? Może powinienem kupić psa, ale obawiam się, że usłyszę komentarze o tym, jak dzisiejsi mężczyźni są beznadziejni,
To, czego normictwo wobec kobiet zabrania robić, czyli takie p--------y w stylu "nie zagaduj kobiet w pracy" jest skierowane do ludzi, którzy nie są atrakcyjni, bo wtedy są creepami. Jeżeli jesteś atrakcyjny to pożądane jest zagadywanie gdziekolwiek, w jakiejkolwiek sytuacji, nawet na pogrzebie matki zagadywanej.
Ludzie specjalnie wcześniej wypoczywają, szykują ubranie i dobry nastrój, a potem przychodzą tam pachnący poznać innych ludzi płci przeciwnej
Jakim cudem Ci to umknęło?
@mirko_anonim: jak będziesz słuchał reddita to tam wszędzie jest zakaz, reddit jako drogowskaz XD