Aktywne Wpisy

NaczelnyWoody +64
Dawno nie widziałem takiego meltdownu od czasów Stonogi xD
2,5 roku chłop yebał w januszexie po 480 godzin żeby załadować się po same kule w krypto by z kolei pomnożyć kapitał i zostać kumplem Elona Muska, wszystko w pisdu, pół miliona poszło się yebać xD
#zonda #gielda #kryptowaluty #frajerzyzmlm #antykapitalizm #pracbaza
2,5 roku chłop yebał w januszexie po 480 godzin żeby załadować się po same kule w krypto by z kolei pomnożyć kapitał i zostać kumplem Elona Muska, wszystko w pisdu, pół miliona poszło się yebać xD
#zonda #gielda #kryptowaluty #frajerzyzmlm #antykapitalizm #pracbaza

mirko_anonim +30
✨️ Dziwne doświadczenia w związku – historia z Tindera Ⓘ
chyba najbardziej dziwny zwiazek mialem z pewna dziewczyna poznana na #tinder. Fakt byla bardzo ladna ale od poczatku cos mi w jej zachowaniu nie pasowalo i czulem ze cos ukrywa. W tamtym czasie zarabialem dosc dobrze i na wszystkie zachcianki bylo. Jestem z natury niekonfliktowy, nie mam nalogow takze sielskie zycie miala. Jedyna klotnie jaka pamietam to byla o to
chyba najbardziej dziwny zwiazek mialem z pewna dziewczyna poznana na #tinder. Fakt byla bardzo ladna ale od poczatku cos mi w jej zachowaniu nie pasowalo i czulem ze cos ukrywa. W tamtym czasie zarabialem dosc dobrze i na wszystkie zachcianki bylo. Jestem z natury niekonfliktowy, nie mam nalogow takze sielskie zycie miala. Jedyna klotnie jaka pamietam to byla o to

Chciałbym sie troche pozalic, a moze zapytac czy ktos tez tak ma czy mój to odosobniony przypadek? Na wstepnie nakresle sytuacje: mamy z żoną dwojke dzieci lv0 i lv2, zona lv35. I teraz historia. Żona nie ma kompletnie zadnych zainteresowań poza hehe obejrzyjmy serial. Probowala juz: gry na gitarze, ale po kilku lekcja, stwierdziła że to nie to. Pozniej bylo stolarstwo, posiedziala w garażu moze dwa wieczory i pasję porzucila. Pozniej chcial zrobic zdjęcia to dostala na święta lustrzanke. Ostatnie zdjecie zrobila chyba w sylwesta (tak to hobby trwalo 7dni) i aparat do szafy. Oczywiście wszystkie jej próby ja sponsoruje. Troche mnie to wkurza, ale nie w tym problem. Problem jest w tym, że ja w odróżnieniu od niej, akurat mam pasje i jest nią sport (oglądanie i uprawiania). I nie wiem czemu ale kazda moja proba wyjścia na mecz, oglądania w tv, wyjscia na boisko z kolegami to żona odrazu jest obrazona, że musi zostac sama z dziecmi, że to i że tamto. I to nie jest tak że ona w tym czasie proponuje cos alternatywnego. Po prostu mam nigdzie nie iść. Jak zostane to nie robimy nic poza hehe serialami, ewentualnie bawię sie z synkiem. Dla tych co uważają, że zostawiam żonę samą z dziecmi zaznaczam że pomagam przy dzieciach. Starszego syna po pracy to przejmuje praktycznie na wyłączność. W weekendy probuje zajmowac sie dwójka żeby żona miala czas odpocząć i/lub zająć sie sobą. Czy ktos też mial? Jak sobie z tym poradzic? Jak wyrwac sie z tego chorego ukladu, w ktorym żona jest zazdrosna o kazde pojscie na silownie. Kolejny problem jest taki że czas spedzony razem, ktory proponuje mi żona, jest dla mnie kompletnie nie atrakcyjny. Czuje że oddalamy sie od siebie. Jakies pomysly? #zwiazki #hobby
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Większość tak ma. Mało która kobieta ma jakieś hobby. A te co rzekomo mają, np. jakieś bieganie, jazda konno, to też się dzielą na te co faktycznie mają hobby i na te, co to uprawiają, bo tak każe droga Instagramowej modelki wanna be ¯\(ツ)/¯
Sam tez musisz uważać bo jeśli czujesz, że przez to się oddalacie to bardzo łatwo jest zauroczyć się kimś
@mirko_anonim: tutaj właśnie może być ten problem. Jeśli sama nie zarobi i nie odłoży pieniędzy na hobby - no to jak to ma być jej pasją? Pasja to poświęcenie energii/czasu/kasy jest to integralna część pasji.
Chcesz lepiej wyglądać/zadbać o siebie - widzisz więcej kobiet / koleżanek na siłowni - sama zaczynasz kompletować kasę/sprzęt/białko/ masażery/karnet na siłownię
A co do hobby to najpierw ja wspieraj i zachęcaj zanim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: no to raczej to nie była pasja.
@mirko_anonim: Tak, moja była zona, rozwód i jeb...tego szajsu. Wszystkiego dobrego
Miałem kilka