Wpis z mikrobloga

✨️ Jak ująć doświadczenie fizycznej pracy w CV?
Wykonywałem pracę wymagającą studiów, a później rzuciłem to i wyjechałem do Niemiec, gdzie pracowałem fizycznie. Jak to ująć w CV, żeby wrócić do pracy wymagającej kwalifikacji?

#pytanie #pracbaza

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
rozważny-wizjoner-10: po co dajesz do CV robotę która nie będzie miała nic wspólnego z tą na którą aplikujesz xD? to jak jakby programista uwzględniał w CV że rozdawał ulotki i grał w piłkę nożną. CV robisz pod stanowisko a nie piszesz biografie.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
odkrywczy-szermierz-2: ujmij tak jak chcesz zeby to wybrzmialo. Masz do wyrobu np podkreslenie, ze sie ciezkiej pracy nie boisz - moze tak do przedstawic

Albo ze jestes proaktywny - sytuacja wymagala takiej decyzji wiec nie wahales sie i taka podjales, zarobiles tam tyle ile potrzebowales, zrealizowales swoje cele i wrociles.

Jak np masz jeszcze dobry powod, np chora matka to juz w ogole masz komplet ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
techniczny-fanatyk-21: Skłam, ze pracowales umyslowo i sprawdz upadle firmy w Niemczech gdzie tam chcesz
Nikt tego nie sprawdza, caly rynek pracy i HR to cyrk obwozny i przedszkola dla bab, one tam nic nie robia i nie sprawdzaja kandydatow. Masz dobrze wypasc na rozmowie i byc pewny siebie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz