Wpis z mikrobloga

✨️ Czy przyznać się dziewczynie do korzystania z agencji towarzyskiej?
Czy przyznawać się dziewczynie do agencji w wizycie towarzyskiej?
Na starsze lata postanowiłem sobie kogoś poszukać. Za młodu kobiety nie były mną zainteresowane no i agencja towarzyska była tym z czego korzystałem.
Teraz nie wiem czy jak o tym powiem to koniec? Czy nie mówicie o tym?

#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 4
odpowiedzialny-patriota-12: Często otwierasz gębę na głos wymawiając rzeczy które cię pogrążają? To jakiś rodzaj masochizmu? Po co chciałbyś o tym rozmawiać? Gdybyś miał tyle samo kobiet z ons z klubów to analogicznie chciałbyś tym dręczyć ci bliska osobe? Co toba kieruje? Lubisz patrzeć jak ktoś bliski cierpi?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ile masz teraz lat, że udało ci się znaleźć na starsze lata, a w młodości nie? Znalazłeś kobietę w swoim wieku? Odnośnie agencji, to jeśli już się z tego wyleczyłeś, jesteś pewien, że więcej nie skorzystasz (w co wątpię) i było to dawno temu, to w sumie nie ma sensu mówić, ale pamiętaj, by zrobić badania, bo narażasz ją na poważne choroby. Jesteś trochę takim partnerem wysokiego ryzyka, w
  • Odpowiedz
@Moonman Ja na przykład wiem ilu moja partnerka miała wcześniej bolców a nawet ze szczegółami co robili w łóżku i gdzie. Znam nawet pewne szczegóły anatomiczne w tym także jej koleżanki.( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
zrównoważony-poszukiwacz-78: Postaw się w odwrotnej sytuacji. Dziewczyna mówi Ci, że za czasów liceum sypiała z kilkunastoma "kolegami". Czy to wyznanie wpłynie pozytywnie na waszą relację, czy obrzydzi Ci partnerkę?

Ludzie nie są święci, a jak chcesz się wyspowiadać z grzechów, to idź do kościoła, do terapeuty, a nie zwierzaj się partnerce.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz